preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Josipdol"

A kod nas...

Državno natjecanje " Čitanjem do zvijezda"

Autor: ANITA Žanić Prebežić, 12. 5. 2016.

 U petak 6. svibnja 2016. u Čakovcu u Međimurskoj županiji je odražano Državno natjecanje " Čitanjem do zvijezda". Tema ovogodišnjeg natjecanja je bila odrastanje, a za samo natjecanje učenici su trebali pročitati tri naslova naših književnika, Š.Storić: Poljubit ću je uskoro, možda, M. Gavran: Svašta u mojoj glavi i M. Matošec: Suvišan u svemiru.

Učenici se mogu natjecati tako da pišu pismeni ispit iz poznavanja ovih triju djela ili da izrade likovni plakat na temu odrastanje.

 Našu školu, drugi put zaredom su  predstavljale  učenice šestog razreda : Valentina Bićanić, Marta Glavurtić i Natalli Zorkić. Učenice su pisale pismeni ispit, a bodovi ispita se zbrajaju i čine zbir bodova za tu školu. Tijekom natjecanja natjecatelji su turistički razgledali grad Čakovec,upoznali se s bogatim povijesnim nasljeđem obitelji Zrinski, a na povratku kući razgledali smo i Varaždin.

  Učenice su vrlo zadovoljne dobivenim iskustvom i veselimo se sljedećem natjecanju! Doživljaje s natjecanja možete vidijeti u foto- galeriji!
Razredi

Trenutno, u školskoj godini 2018/19., ovdje nema nijednog razreda.

Razredi se upisuju tako da se učenicima pri unosu u imenik upiše i atribut 'pripadnost grupi'.
Taj atribut također mora biti u obliku <godina>::<broj><slovo>, naprimjer 2006::3b za razred 3b u školskoj godini 2006./07.

Možete pogledati i razrede iz prošlih školskih godina.


Facebook škole
Lista linkova je prazna
 

         

Oglasna ploča
Novo u "literarnom"
Korisni linkovi
Lista linkova je prazna
Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
CMS za škole logo
Osnovna škola "Josipdol" / Karlovačka 17, HR-47303 Josipdol / os-josipdol.skole.hr / ured@os-josipdol.skole.hr
preskoči na navigaciju