preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Josipdol"

vijesti

Jelovnik za veljaču 2017. godine

Autor: Anita Poljak, 2. 2. 2017. 10:25

 

JELOVNIK ZA VELJAČU 2017. GODINE

 

Cijena školske prehrane za mjesec veljaču iznosi 100,00 kuna.

Od 1. - 3. veljače  2017.

Srijeda

Čokoladni namaz, kruh, bijela kava,voće

Četvrtak

Sekeli gulaš, pire krumpir, hamburger, kruh

Petak

Griz, banana

 

Od 6 - 10.  veljače  2017.

Ponedjeljak

Hot – dog (pecivo, hrenovka, majoneza, senf), čaj

Utorak

                 Grah i ječam sa kobasicom, kruh

Srijeda

Čajna kobasica, sir, pecivo, čaj

Četvrtak

Sarma, pire krumpir, kruh

Petak

Pržene lignje, krumpir salata, kruh

 

Od 13-17. veljače  2017.

Ponedjeljak

Topli sendvić, čaj

Utorak

Pohana piletina,rizi-bizi, kruh

Srijeda

Sirni namaz, kruh, kakao, voće

Četvrtak

„Čufte“ u sosu, pire krumpir, kruh

Petak

Oslić file, krumpir, blitva, kruh

 

Od 20.-24 veljače 2017.

Ponedjeljak

Palenta, jogurt, voće

Utorak

Tjestenina carbonara, kruh, kolač

Srijeda

 Zdenka sir, kiflica, puding

Četvrtak

Pljeskavica, restani krumpir, salata, kruh

Petak

Riblji štapići, krumpir salata, kruh

 

Od 27.-28. veljače 2017.

Ponedjeljak

Pomfrit, kruh, hrenovka/kečap

Utorak

Pečena piletina, mlinci, salata, kruh

 

[više]

JELEOVNIK veljača 2017. PRODUŽENI BORAVAK

Autor: Anita Poljak, 2. 2. 2017. 10:25

 

JELEOVNIK VELJAČA 2017. – PRODUŽENI BORAVAK

 

Od 1.02.2017. - 3. 02. 2017. Godine

 

SRIJEDA

Knedle od šljiva, čaj

Palačinke

ČETVRTAK

Restani krumpir, hrenovke, salata, kruh

Puding

PETAK

Oslić file, krumpir, blitva, kruh

Štrukli

 

 

 

Od 6.02.2017. – 10.02.2017. godine

 

 

 

MARENDA

UŽINA

PONEDJELJAK

Varivo (mahune) kobasica

Kolač

UTORAK

Pečena piletina, mlinci, salata

Voćni jogurt

SRIJEDA

Juha, mesna štruca, krumpir, salata, kruh

Štrudla od jabuka

ČETVRTAK

Pečena svinjetina, riža, salata, kruh

Banana

PETAK

Tuna, tijesto, krastavac, kruh

Griz

 

Od 13.02. 2017. – 17.02. 2017. Godine

 

 

MARENDA

UŽINA

PONEDJELJAK

Juha, faširani šnicl, pire krumpir, salata

Croasan

UTORAK

Juha, lazanje, salata

Banana

SRIJEDA

Punjena paprika, krumpir, kruh

Palačinke

ČETVRTAK

„Čufte“ u sosu, pire krumpir, kruh

Puding

PETAK

Pržene lignje, krumpir na salatu, kruh

Štrukli

 

 

Od 20.02.2017. – 24.02.2017. godine

 

 

MARENDA

UŽINA

PONEDJELJAK

Juha, Tjestenina carbonara, kruh,

Croasan

UTORAK

Pohana piletina,pire krumpir, kruh

Banana

SRIJEDA

 Gulaš, riža, salata, kruh

Palačinke

ČETVRTAK

Pomfrit, kruh, hrenovka/kečap

Puding

PETAK

„Eingemachtes“ – pileći ujušak, kruh

Štrukli

 

 

Od 27.02.2017. – 28.02.2017. godine

 

 

MARENDA

UŽINA

PONEDJELJAK

Pljeskavica, restani krumpir, salata, kruh

Banana

UTORAK

Riblji štapići, krumpir salata, kruh

Savijača od jabuke

 

 

 

[više]

Prehrambene preporuke

Autor: ANA-MARIJA JAKOVIĆ, 29. 5. 2013. 11:12

 

Prehrambene preporuke:

1. Jedi raznoliku hranu;

2. Jedi nerafiniranu hranu, po mogućnosti biološki uzgojenu;

3. Izbjegavaj šećer, sol, bijelo brašno, previše začinskih masnoća u hrani i razne grickalice;

4. Koristi što više maslinovo ulje;

5. Jedi više raznovrsnog voća i povrća;

6. Češće jedi crni (integralni) kruh 

7. Češće jedi mahunarke (najmanje jedanput tjedno);

8. Od mesa više koristi perad

9. Jedi ribu barem dva puta tjedno

10. Najmanje tri puta dnevno koristi mlijeko i mliječne proizvode.

 

 

 

[više]

 


Jelovnik
Brojač posjeta
Ispis statistike od 27. 11. 2013.

Ukupno: 258076
Ovaj mjesec: 4070
Ovaj tjedan: 104
Danas: 104
 
 

 

 

 
 > Školska kuhinja
CMS za škole logo
Osnovna škola "Josipdol" / Karlovačka 17, HR-47303 Josipdol / os-josipdol.skole.hr / ured@os-josipdol.skole.hr
preskoči na navigaciju