preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Josipdol"

vijesti

Jelovnik za veljaču 2017. godine

Autor: Anita Poljak, 2. 3. 2017. 07:50

JELOVNIK ZA OŽUJAK 2017. GODINE

Cijena školske prehrane za mjesec ožujak iznosi 115,00 kuna.

Od 1. - 3. ožujka  2017.

Srijeda

Pržene lignje, krumpir na salatu, kruh

Četvrtak

Svinjski paprikaš, tjestenina, kruh

Petak

Čokoladni namaz, kruh, bijela kava,voće

 

Od 6 - 10.  ožujka  2017.

Ponedjeljak

Hot – dog (pecivo, hrenovka, majoneza, kečap)

Utorak

Grah i ječam, kruh

Srijeda

Čajna kobasica, sir, pecivo, čaj

Četvrtak

Sekeli gulaš, pire, kruh

Petak

Oslić file, krumpir, blitva, kruh

 

Od 13-17. ožujka 2017.

Ponedjeljak

Griz, voće

Utorak

Pohana piletina, rizi bizi, kruh

Srijeda

Sirni namaz, kruh, kakao, mramorni kolač

Četvrtak

Gulaš, tjestenina, kruh, voće

Petak

Kifla, voćni jogurt

 

Od 20.-24 ožujka 2017.

Ponedjeljak

Palenta, jogurt, voće

Utorak

Topli sendvić, čaj

Srijeda

Zdenka sir, kiflica, puding

Četvrtak

Tjestenina bolonjez, kruh, voće

Petak

Riblji štapići, krumpir salata, kruh

 

Od 27.-31. ožujka 2017.

Ponedjeljak

Pomfrit, kruh, hrenovka/kečap

Utorak

Pečena piletina, mlinci, salata, kruh

Srijeda

Tjestenina carbonara, kruh, kolač

Četvrtak

Pljeskavica, restani krumpir, salata, kruh

Petak

Pržene lignje, krumpir na salatu, kruh

 

[više]

JELEOVNIK veljača 2017. PRODUŽENI BORAVAK

Autor: Anita Poljak, 2. 3. 2017. 07:50

JELEOVNIK VELJAČA 2017. – PRODUŽENI BORAVAK

 

Od 1.03.2017. - 3. 03. 2017. Godine

 

SRIJEDA

Oslić file, krumpir, blitva, kruh

Banana

ČETVRTAK

Restani krumpir pečena svinjetina, kruh

Puding

PETAK

Štrukli, čaj

Palačinke

 

 

 

Od 6.03.2017. – 10.03.2017. godine

 

 

 

MARENDA

UŽINA

PONEDJELJAK

Grah i ječam, kobasica

Kolač

UTORAK

Pečena piletina, rizi bizi, salata

Voćni jogurt

SRIJEDA

Juha, Čufte, krumpir, salata, kruh

Štrudla od jabuka

ČETVRTAK

Juha, lazanje, salata

Jabuka

PETAK

Riblji štapići, pomfrit, kruh

Puding

 

Od 13.03. 2017. – 17.03. 2017. Godine

 

 

MARENDA

UŽINA

PONEDJELJAK

Juha, faširani šnicl, pire krumpir, salata

Croasan

UTORAK

Šljivovi knedli, čaj

Griz

SRIJEDA

Pečena piletina, krumpir, kruh

Palačinke

ČETVRTAK

Hrenovke, pomfrit, kečap, kruh

Štrukli

PETAK

Pržene lignje, krumpir na salatu, kruh

Puding

 

 

 

 

 

 

 

Od 20.03.2017. – 24.03.2017. godine

 

 

MARENDA

UŽINA

PONEDJELJAK

Juha, Tjestenina carbonara, kruh

Griz

UTORAK

Pohana piletina,pire krumpir, kruh

Banana

SRIJEDA

„Eingemachtes“ – pileći ujušak, kruh

Palačinke

ČETVRTAK

Pomfrit, kruh, hrenovka/kečap

Puding

PETAK

Oslić file, krumpir na salatu, kruh

Štrukli

 

 

 

Od 27.03.2017. – 31.03.2017. godine

 

 

MARENDA

UŽINA

PONEDJELJAK

Pljeskavica, restani krumpir, salata, kruh

Banana

UTORAK

Grah i ječam, kobasica

Voćni jogurt

SRIJEDA

Juha, lazanje, salata

Puding

ČETVRTAK

Gulaš, riža, salata, kruh

Croasan

PETAK

Riblji štapići, krumpir salata, kruh

Savijača od jabuke

 

 

 

[više]

Prehrambene preporuke

Autor: ANA-MARIJA JAKOVIĆ, 29. 5. 2013. 11:12

 

Prehrambene preporuke:

1. Jedi raznoliku hranu;

2. Jedi nerafiniranu hranu, po mogućnosti biološki uzgojenu;

3. Izbjegavaj šećer, sol, bijelo brašno, previše začinskih masnoća u hrani i razne grickalice;

4. Koristi što više maslinovo ulje;

5. Jedi više raznovrsnog voća i povrća;

6. Češće jedi crni (integralni) kruh 

7. Češće jedi mahunarke (najmanje jedanput tjedno);

8. Od mesa više koristi perad

9. Jedi ribu barem dva puta tjedno

10. Najmanje tri puta dnevno koristi mlijeko i mliječne proizvode.

 

 

 

[više]

 


Jelovnik
Brojač posjeta
Ispis statistike od 27. 11. 2013.

Ukupno: 262555
Ovaj mjesec: 4153
Ovaj tjedan: 1048
 
 

 

 

 
 > Školska kuhinja
CMS za škole logo
Osnovna škola "Josipdol" / Karlovačka 17, HR-47303 Josipdol / os-josipdol.skole.hr / ured@os-josipdol.skole.hr
preskoči na navigaciju