preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Josipdol"

 > Knjižnica
vijesti

Donacija knjiga školskoj knjižnici

Autor: Anita Poljak, 11. 12. 2013. 17:28

Dana 11. 12. 2013. Školu Josipdol  su posjetili djelatnici  Policijske uprave Karlovačke u sastavu gđa. Andreja Lenart, Andreja Pavković i g. Zdenko Vaško koji su našim učenicima i školskoj knjižnici darovali knjige. Knjige su nove i vjerujem da će naši učenici s radošću prolistati nove naslove. Djelatnicima Policijske uprave Karlovačke škola iskreno zahvaljuje i nada se i sličnoj takvoj suradnji.

Anita Žanić-Prebežić

 

 

 [više]

Čitamo mi,u obitelji svi

Autor: ANITA Žanić Prebežić, 7. 11. 2013. 10:48

Ove školske godine naša škola također sudjeluje u nacionalnom projektu " Čitamo mi, u obitelji svi", pokrenutom 2011. U projektu sudjeluju učenici trećih razreda koji dobiju naprtnjaču s osam različitih  knjiga za zajedničko čitanje sa članovima obitelji u narednih pet dana. Cilj projekta je poboljšati čitalačke vještine i navike učenika, razumijevanje pročitanog, prepričavanje i sažimanje, bogaćenje dječjeg rječnika. Važnu ulogu u ovom projektu imaju i roditelji koji svojim pozitivnim stavom prema čitanju i knjizi daju primjer svojoj djeci da je čitanje vrlo zabavna aktivnost. Projekt "Čitamo mi, u obitelji svi" počinje se provoditi u drugom polugodištu s učenicima trećih razreda.

 [više]

Čitamo mi, svi u obitelji zajedno Vijest ima dokument u privitku

Autor: KATARINA PRIBANIĆ, 31. 1. 2013. 16:32

  Ove školske godine i naša škola se uključila u projekt Čitamo mi, svi u  obitelji zajedno koji se provodi u 120 osnovnih škola u Hrvatskoj.

 [više]

Mjesec hrvatske knjige

Autor: KATARINA PRIBANIĆ, 22. 10. 2012. 17:32

 

"Čitajmo zajedno" u sklopu Mjeseca hrvatske knjige - 23. listopada

 

 [više]

Dan učitelja!

Autor: KATARINA PRIBANIĆ, 5. 10. 2012. 15:07

 [više]

Ona je tu!

Autor: KATARINA PRIBANIĆ, 23. 9. 2012. 15:03

 

Ona je tu.  Pogađate? Naravno tko drugi negoli jesen. Stigla je jesen 22. rujna u 16.49 po srednjeoeuropskom vremenu. Jesen volimo zbog šuštavog lišća, opojnog mirisa kestena koji se širi ulicama, ali jesenje i kišno doba pa šetamo ispod raznobojnih kišobrana. Kakva je jesen u pjesmama naših poznatih pjesnika pokušajte otkriti u stihokazu posvećenom jeseni. 

 [više]

 Knjižnica

 

 

 

CMS za škole logo
Osnovna škola "Josipdol" / Karlovačka 17, HR-47303 Josipdol / os-josipdol.skole.hr / ured@os-josipdol.skole.hr
preskoči na navigaciju