preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Josipdol"

A u nas ...

Izašao prvi broj digitalnog godišnjaka LUČO

Autor: Josip Anušić, 12. 9. 2019. 21:55

Naslovnica slika

LUČO je List učenika Oštarije. Moderna su vremena s novim tehnologijama koje zahvaćaju sve pore naših života, pa i školovanje današnjih generacija i školstvo u cjelini. Stare forme poprimaju nove oblike. Ne tako davno, kada bi rekli da je izašao novi broj lista, makar i školskog, odmah bi pomislili na papir sa svježe otisnutim bojama slova i slika. U našem slučaju "list" je digitalna publikacija u kojoj možete naći mnoštvo sadržaja primjerenih za rad i život jedne škole. Niti "izašao" nije, baš ono, ispravno. Možda je bolje reći objavljen. Pozivamo vas, "prolistajte" prvi broj godišnjaka LUČO u nastavku ovoga osvrta!

 [više]

Oproštaj od osmaša uz podjelu svjedodžbi

Autor: Josip Anušić, 1. 7. 2019. 10:27

Učenici osmih razreda OŠ Josipdol primili su svoje svjedodžbe o uspjehu 1. srpnja u 10 sati. Svi osmaši Josipdola, Tounja i Oštarija okupili su se u sportskoj dvorani matične škole u Josipdolu gdje je upriličeno svečano podjeljivanje svjdodžbi u nazočnosti njihovih predmetnih učitelja, ali i učiteljica s početka školovanja. Ovo je bio svojevrstan oproštaj od zajedničkog dijeljenja školskih klupa i učenika međusobno i učitelja od svih njih. Naravno, uvijek ostaje želja i nada da će nas život često dovesti do susreta, kraćih ili dužih i da ćemo tom prilikom razmjeniti samo dobre vijesti. 
Svima smo zaželjeli uspjeh i sreću u nastavku školovanja, ali i dalje u profesionalnim karijerama po završetku školovanja.

 [više]

Županijsko natjecanje iz hrvatskoga jezika

Autor: Marina Gračanin, 13. 3. 2019. 20:51

13.ožujka 2019. održano je županijsko natjecanje u poznavanju hrvatskoga jezika za osnovne i srednje škole, a škola domaćin prvi je put bila Prva osnovna škola Ogulin. Školu Josipdol predstavljala je oštarska učenica 8.razreda Elena Badanjak. U kategoriji osmih razreda najveći postignut broj bodova bio je 75 od mogućih 90, a Elena je osvojila 68 i time ostvarila 6.mjesto.

 [više]

Na županijskom natjecanju iz stranih jezika Tena i Ivan jako uspješni

Autor: MORENA BLAŠKOVIĆ, Dragica Tolušić, 6. 3. 2019. 21:02

Ivan Pribanić iz škole Oštarije na županijskom natjecanju iz engleskog jezika zauzeo 11. mjesto sa 76% riješenosti testa.

Tena Popović na županijskom natjecanju iz njemačkog jezika dospjela u sam vrh zauzevši 2. mjesto.

 [više]

Arhiva naših vijesti   
 Facebook škole

 

         

Oglasna ploča
Novo u "literarnom"
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka
Korisni linkovi
 > Škole
 > MZOS
 > AZOOTražilica


Napredno pretraživanje
Traži
CMS za škole logo
Osnovna škola "Josipdol" / Karlovačka 17, HR-47303 Josipdol / os-josipdol.skole.hr / ured@os-josipdol.skole.hr
preskoči na navigaciju