preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Josipdol"

A u nas ...

"Za minutu, mama" među finalistima pobjednicima

Autor: Josip Anušić, 20. 4. 2021. 18:38

Izvrsne vijesti s današnjeg LIDRANO natjecanja. Radio igra "Za minutu, mama" koju su realizirali učenici 1. i 5. razreda naše škole pod budnim okom Senke Stojisavljević, mentorice projekta, osvojili su srca, ali i stručna mišljenja, žirija i drugih natjecatelja., te se "popeli" na pobjedničko postolje s drugih devet ekipa.
 [više]

Radio igra "Za minutu mama" plasirala se na državnu razinu LIDRANO natjecanja

Autor: Josip Anušić, 16. 3. 2021. 20:47

Lijepa vijest dolazi nam sa županijskog LIDRANO natjecanja: na državnu razinu natjecanja upućena je radio igra "Za minutu mama" koju su priredili prvašići i petaši s mentoricom Senkom iz PŠ Siniše i Zrinka Rendulića - OŠtarije.

 [više]

Radio igra Gospođica Neću u izvedbi dramske grupe iz Oštarija uvrštena među najbolje u zemlji

Autor: Josip Anušić, 30. 9. 2020. 22:50

Najveći uspjeh naše škole na LIDRANO natjecanju postigla je radio igra Gospođica Neću od Sunčane Škrinjarić koju je realizirala učiteljice Senka Stojisavljević sa svojom dramskom grupom, učenicima 4. razreda (sada petašima). Danas je to postalo službeno na završnoj smotri LIDRANO stvaralaštva održane putem video linka gdje je ukupno njih deset uvršteno među najbolje u kategoriji radijskog izraza, svi su preslušani i predstavljeni javnosti. Preslušajte ga i vi u nastavku.
 [više]

Izašao prvi broj digitalnog godišnjaka LUČO

Autor: Josip Anušić, 12. 9. 2019. 21:55

Naslovnica slika

LUČO je List učenika Oštarije. Moderna su vremena s novim tehnologijama koje zahvaćaju sve pore naših života, pa i školovanje današnjih generacija i školstvo u cjelini. Stare forme poprimaju nove oblike. Ne tako davno, kada bi rekli da je izašao novi broj lista, makar i školskog, odmah bi pomislili na papir sa svježe otisnutim bojama slova i slika. U našem slučaju "list" je digitalna publikacija u kojoj možete naći mnoštvo sadržaja primjerenih za rad i život jedne škole. Niti "izašao" nije, baš ono, ispravno. Možda je bolje reći objavljen. Pozivamo vas, "prolistajte" prvi broj godišnjaka LUČO u nastavku ovoga osvrta!

 [više]

Oproštaj od osmaša uz podjelu svjedodžbi

Autor: Josip Anušić, 1. 7. 2019. 10:27

Učenici osmih razreda OŠ Josipdol primili su svoje svjedodžbe o uspjehu 1. srpnja u 10 sati. Svi osmaši Josipdola, Tounja i Oštarija okupili su se u sportskoj dvorani matične škole u Josipdolu gdje je upriličeno svečano podjeljivanje svjdodžbi u nazočnosti njihovih predmetnih učitelja, ali i učiteljica s početka školovanja. Ovo je bio svojevrstan oproštaj od zajedničkog dijeljenja školskih klupa i učenika međusobno i učitelja od svih njih. Naravno, uvijek ostaje želja i nada da će nas život često dovesti do susreta, kraćih ili dužih i da ćemo tom prilikom razmjeniti samo dobre vijesti. 
Svima smo zaželjeli uspjeh i sreću u nastavku školovanja, ali i dalje u profesionalnim karijerama po završetku školovanja.

 [više]

Županijsko natjecanje iz hrvatskoga jezika

Autor: Marina Gračanin, 13. 3. 2019. 20:51

13.ožujka 2019. održano je županijsko natjecanje u poznavanju hrvatskoga jezika za osnovne i srednje škole, a škola domaćin prvi je put bila Prva osnovna škola Ogulin. Školu Josipdol predstavljala je oštarska učenica 8.razreda Elena Badanjak. U kategoriji osmih razreda najveći postignut broj bodova bio je 75 od mogućih 90, a Elena je osvojila 68 i time ostvarila 6.mjesto.

 [više]

Na županijskom natjecanju iz stranih jezika Tena i Ivan jako uspješni

Autor: MORENA BLAŠKOVIĆ, Dragica Tolušić, 6. 3. 2019. 21:02

Ivan Pribanić iz škole Oštarije na županijskom natjecanju iz engleskog jezika zauzeo 11. mjesto sa 76% riješenosti testa.

Tena Popović na županijskom natjecanju iz njemačkog jezika dospjela u sam vrh zauzevši 2. mjesto.

 [više]

Arhiva naših vijesti   
 Facebook škole

INFORMATIKA

 

         

Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
Oglasna ploča
Korisni linkovi
 > Škole
 > MZOS
 > AZOOCMS za škole logo
Osnovna škola "Josipdol" / Karlovačka 17, HR-47303 Josipdol / os-josipdol.skole.hr / ured@os-josipdol.skole.hr
preskoči na navigaciju