preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Josipdol"

A kod nas...

7. DAN UNIVERZALNE SPORTSKE ŠKOLE

Autor: MAJA STOŠIĆ, Anita Poljak, 3. 6. 2014.

30. svibnja 2014. godine učenici 3. i 4. razreda sudjelovali su s profesoricom tjelesne i zdravstvene kulture Majom Stošić na natjecanju i sportskoj manifestaciji u Zagrebu.

Na atletskom stadionu ŠRC Mladost na Savi okupilo se 778 učenika osnovnih škola i 97 voditelja, profesora tjelesne i zdravstvene kulture iz 21 županije RH.

Otvorenje manifestacije počelo je točno u 10 sati i 4o minuta kad su iz helikoptera iskočila dva pripadnika s. policije i preciznim skokovima padobranom predali zastavu Hrvatskog sportskog saveza i Međunarodnog olimpijskog komiteta učenicima. Učenici naše škole (Jan Babić,Tena Popović i Natali Zorkić) imali su tu čast da zajedno s učenicima 1.OSNOVNE ŠKOLE Ogulin i IBM Ogulin prihvate zastavu, prošetaju stadionom i tek nakon toga svečanost 7. Dana USŠ mogla je započeti.

Na smotri učenici su svoja znanja  pokazali na velikom broju radnih mjesta (atletika-skok udalj,skok uvis, bacanje medicinke sprint,košarka,nogomet,graničar,kriket....) Bili su borbeni!

Nakon natjecanja svi sudionici su dobili zlatne medalje. Svaki učenik koji je nastupio je POBJEDNIK jer cilj nije bio postizanje sportskog rezultata već zabava i sportsko druženje.

Fotogalerija
Razredi

Trenutno, u školskoj godini 2018/19., ovdje nema nijednog razreda.

Razredi se upisuju tako da se učenicima pri unosu u imenik upiše i atribut 'pripadnost grupi'.
Taj atribut također mora biti u obliku <godina>::<broj><slovo>, naprimjer 2006::3b za razred 3b u školskoj godini 2006./07.

Možete pogledati i razrede iz prošlih školskih godina.


Facebook škole
Lista linkova je prazna
 

         

Oglasna ploča
Novo u "literarnom"
Korisni linkovi
Lista linkova je prazna
Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
CMS za škole logo
Osnovna škola "Josipdol" / Karlovačka 17, HR-47303 Josipdol / os-josipdol.skole.hr / ured@os-josipdol.skole.hr
preskoči na navigaciju