preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Josipdol"

A kod nas...

Valentinovo u školi

Autor: PETAR MALNAR, 16. 2. 2011.

Slike će pokazati više od tisuću riječi.Dovoljno je pogledati ozbiljnost kojom su se predali plesu u pojedinim kategorijama.Ne treba pisati o nesigurnim koracima jer se to uostalom i ne vidi. Ne treba pisati o publici i onima koji još nisu spremni pokazati svoju hrabrost birajući partnerice za ples. Njih ostavljamo za slijedeće Valentinovo. Bit će godinu stariji. U kategoriji valcera najviše su se svidjeli ocjenjivačkom žiriju Ines Sabljak i Luka Galić. Odmah iza njih svrstali su se Ana Moguš i Kristijan Polić. Kategorija vruće stolice dala je pobjednice Martinu Kesner i Lorenu Srpak.

U kategoriji pjesama čiji su stihovi projicirani na platno, a čula se je samo glazba (popularne karaoke) nitko nije pobjedio. Svi su pobjednici jer su zdušno pjevali pjesme čiji su se stihovi otvarali na platnu. Mislio sam da sam u TV studiju, a bio sam samo u školskoj sportskoj dvorani. Poslije kategorije svi sa svima (mala šala zbog zajedničkog pjevanja) slijedi izbor za mis i mistera. Tko je najljepši, za kim će žensko srdašce zadrhtati, pitanje je svih pitanja? Tko će večeras zaslužiti pusu od misice? Listići se stavljaju u kutiju i evo rezultata. Mis večeri je Monika Sabljak, a mister je Valentino Rendulić. Dobar i objektivan izbor. Večer se nastavlja plesom s metlom. Pobjednici su Tihana Pađan i Josip Barko. Misica i mister izabiru za otpjevati pjesmu Miše Kovača “Ostala si uvjek ista“. Čestitke na ukusu. Sjetih se riječi Masima Savića koji je rekao:“Puno je njih imalo čast pjevati pjesmu,a samo original pjeva legenda naše zabavne glazbe Mišo Kovač“. Ravnateljica pokazuje da zna što mladi trebaju. Za čas im stvara disko ugođaj i kreće tulum. Tijela prate ritam dobre svirke. Dečki ne mogu pratiti djevojke. Nema ni veze. Važno da je veselo. Sve što je dobro kratko traje. Moj prijatelj Orle Danijel pita: “Zar već moramo kući? Do slijedećeg Valentinova pozdravlja vas ekipa iz školske dvorane u Josipdolu.
Razredi

Trenutno, u školskoj godini 2018/19., ovdje nema nijednog razreda.

Razredi se upisuju tako da se učenicima pri unosu u imenik upiše i atribut 'pripadnost grupi'.
Taj atribut također mora biti u obliku <godina>::<broj><slovo>, naprimjer 2006::3b za razred 3b u školskoj godini 2006./07.

Možete pogledati i razrede iz prošlih školskih godina.


Facebook škole
Lista linkova je prazna
 

         

Oglasna ploča
Novo u "literarnom"
Korisni linkovi
Lista linkova je prazna
Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
CMS za škole logo
Osnovna škola "Josipdol" / Karlovačka 17, HR-47303 Josipdol / os-josipdol.skole.hr / ured@os-josipdol.skole.hr
preskoči na navigaciju