preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Josipdol"

A kod nas...

POČELO JE, POČELO

Autor: DRAŽEN VALENTIN, 10. 9. 2015.

Nakon nekima dugih, a većini kratkih ljetnih praznika počela je nova školska godina. Iza nas je prvi tjedan škole u kojem smo saznali što smijemo i što ne smijemo raditi, prepričavali ljetne dogodovštine, uhodavali se s rasporedom sati, upoznavali neke nove učitelje, obradili prve lekcije. Uglavnom, pomalo se zagrijavamo za ono što nas čeka tijekom ove školske godine.

U školu su nam došli i novi prvašići. U Josipdolu ih je 13, u Oštarijama 20,  a u Tounju 20. Želimo im da se u školi druže, zabavljaju i da dobro uče, a vas starije učenike molimo da ih pripazite i pomažete im.

Škola je tijekom ljeta malo ušminkana. U Josipdolu smo dobili novu, modernu kuhinju, a neke učionice obnovljen pod. Oštarci će sada moći bolje ganjati loptu jer su na igralištu dobili novi asfalt. A spremačice i domari obojili su mnoge učionice i hodnike.  Još bi se mnogo toga moglo ušminkati i poboljšati, a nadamo se da će se to jednom i ostvariti.

Uglavnom, pred nama je još jedna školska godina. Košnica (škola) ponovno se napunila pčelama (učenicima – nadamo se radilicama, a ne trutovima) pa vjerujemo da će biti i puno dobroga meda (dobrih ocjena, lijepih radova, zabavnih sati, smijeha, prijateljstava…). Učenicima želimo da marljivo uče, a roditeljima i učiteljima da im u tome pruže podršku. Sretno svima!
Facebook škole
Lista linkova je prazna
 

         

Oglasna ploča
Novo u "literarnom"
Korisni linkovi
Lista linkova je prazna
Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
CMS za škole logo
Osnovna škola "Josipdol" / Karlovačka 17, HR-47303 Josipdol / os-josipdol.skole.hr / ured@os-josipdol.skole.hr
preskoči na navigaciju