preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Josipdol"

 > Naslovnica
Vijesti

Jagor

Autor: barbara srdarev, 4. 12. 2017.

U Ogulinu je, 26.studenog, održan prvi dječji festival Jagor, pod motom “Dobro se dobrim vraća“. No, što je zapravo „Jagor“? Jagor je novi projekt Udruge Oda prijateljstvu a kojem je cilj, uz promoviranje dječjih talenata pokazati i veliko srce za pomoć onima kojima je to potrebno. Na festivalu je sudjelovalo 19 djevojčica iz osnovnih škola sa ogulinskog područja a mi smo svakako najponosniji na naših šest. 
One su učenice velikog srca…One su: Viktorija Pađen i Magdalena Juričić iz Područne škole „“Siniša i Zrinko Rendulić“ Oštarije, Ivana Gašparović, Karla Rebrović i Lea Kalan iz Područne škole“Lucije Capan“ iz Tounja i Natalli Zorkić iz Osnovne škole Josipdol.
Uvježbavala ih je nastavnica glazbene kulture, Barbara Srdarev a za nastup ih je pripremao i bend koji je posebno okupljen za ovu prigodu pa je tako i nazvan „Jagor“ bend.

Ulaznice su se mogle kupiti po cijeni od 20 kuna kao i prigodne majice, sa natpisom „Dobro se dobrim vraća, po cijeni od 50 kuna. Sav prihod je namijenjen za liječenje dvojice bolesnih dječaka Luku i Bojana.
Sa čak dvije nagrade na prvom Dječjem festivalu „Jagor“ okitila se naša Natalli Zorkić -pjesmom „U meni jesen je“ Teške industrije, osvojila je nagradu publike kao i drugu nagradu žirija. No naša priča sa Jagorom ovdje ne prestaje… Naime, ovog vikenda, 3.prosinca, u Ogulinu je gostovala ekipa emisije„Dobro jutro Hrvatska“ koja je snimala prilog o nedavno održanom dječjem festivalu. Na snimanje je, pozvana i Natalli koja je uz kratki intervju ponovo otpjevala pjesmu s kojom je nastupila. Nadamo se kako ćemo i dogodine sudjelovati i naravno ostvariti ovaj lijepi uspjeh. Ako ste kojim slučajem propustili večer punu pjesme,ljubavi i velikog srca pogledajte fotografije koje će vam pokazati kako je to uistinu i bilo…
I zapamtite, DOBRO SE DOBRIM VRAĆA!

Foto
CMS za škole logo
Osnovna škola "Josipdol" / Karlovačka 17, HR-47303 Josipdol / os-josipdol.skole.hr / ured@os-josipdol.skole.hr
preskoči na navigaciju