preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Josipdol"

 > Naslovnica
Vijesti

Školsko natjecanje iz matematike

Autor: Tihana Sabo, 2. 2. 2018.

U četvrtak, 25. siječnja 2018. g., održano je školsko natjecanje iz matematike na kojem je sudjelovalo 17 naših učenika od 4. do 8. razreda.

Iz PŠ Oštarije sudjelovali su učenici: Jana Bertović (4.r.), Šimun Cazin (4.r.), Luka Crnković (4.r.), Jakov Juričić (4.r.), Nikola Mrvoš (4.r.), Ivan Stipetić Božičević (4.r.), Filip Turudić (4.r.), Petra Bokulić (7.r.) i Lea Bertović (8.r.).

Iz PŠ Tounj: Josip Brletić (5.r.), Maja Perković (5.r.), Karla Pribanić (5.r.), Dorotea Salopek (5.r.), Tihana Skočić (5.r.), Miroslav Pribanić (6.r.), Matija Kromar (6.r.) i Antonio Perković (6.r.).

Na županijsko natjecanje koje će se održati 28. veljače 2018. g. u OŠ Grabrik u Karlovcu, pozvane su naše dvije učenice iz PŠ Oštarije: Jana Bertović (mentorica Mirjana Grubišić) i Lea Bertović (mentorica Tihana Sabo).

Od ukupno 144 učenika 4. razreda koji su sudjelovali na školskom natjecanju u Karlovačkoj županiji, njih 22 pozvano je na županijsko natjecanje. Među njima je i naša Jana koja je zauzela odlično 14. mjesto.

Odaziv učenika 8. razreda bio je nešto manji. Sudjelovalo je ukupno 47 učenika, a na županijsku razinu natjecanja pozvano je njih 17. Naša Lea zauzela je zavidno 9. mjesto te se i ove godine plasirala na županijsko natjecanje.

Učenicama čestitamo na uspjehu na školskom natjecanju te se nadamo i vjerujemo u njihov uspjeh i na županijskom natjecanju! 
CMS za škole logo
Osnovna škola "Josipdol" / Karlovačka 17, HR-47303 Josipdol / os-josipdol.skole.hr / ured@os-josipdol.skole.hr
preskoči na navigaciju