preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Josipdol"

 > Naslovnica
Vijesti

U MISLIMA S EMOM

Autor: Anita Poljak, 8. 12. 2016.

Poštovani roditelji, dragi učenici

još jednom smo se uvjerili u humanost i suosjećajnost kako naših učenika, tako i roditelja i sumještana Općina Josipdol i Tounj. Često, kada nas netko upita kako smo, volimo reći: „Dobro je dok je zdravlja“, no što kada nas zdravlje iznevjeri već u samom začetku života i u trenucima dok bismo trebali uživati u mladosti, druženju s vršnjacima, prvim simpatijama, život nas čeliči i propituje našu izdržljivost, našu želju za životom.

            Upravo se to događa hrabroj Emi koja se svim snagama bori za svoj oporavak, bori za svoje djetinjstvo koje je prekinuto.

Pomagati onima kojima je pomoć najpotrebnija nešto je najljepše što čovjek može dati i učiniti. Uistinu vjerujem da se dobro dobrim vraća i u tom duhu praćeni takvom idejom moramo odgajati našu djecu, zajednički, i roditelji i mi učitelji. Naučiti ih da nije loše davati i pomagati pogotovo onima koji nisu birali  da budu bolesni ili nemoćni.

            

Od srca veliko hvala svima koji su se odazvali humanitarnoj akciji „U mislima s Emom“, učiteljima i djelatnicima naših škola, roditeljima,učenicima, mještanima Općina Josipdol i Tounj.

            Za kraj nekoliko informacija o sredstvima koja smo prikupili:

 

Škola Josipdol - 1.200.00kn
Škola Tounj - 1.100.00kn
Škola Oštarije - 690.00kn

 

Ravnateljica: Anđelina Božičević

 

DOBRO SE DOBRIM VRAĆA!
CMS za škole logo
Osnovna škola "Josipdol" / Karlovačka 17, HR-47303 Josipdol / os-josipdol.skole.hr / ured@os-josipdol.skole.hr
preskoči na navigaciju