preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Josipdol"

 > PRO TOUNJ
A kod nas...

Valentinovo 2014. u Tounju

Autor: Anita Poljak, 17. 2. 2014.

Nakon dužih priprema koje su uslijedile što na satovima, a što nakon nastave, svanuo je i taj dan- Dan zaljubljenih- Valentinovo.  Trudili smo se  kako bi nešto naučili i uveličali cijeli događaj. Sredili smo se i dali sve od sebe kako bi nam bilo šta zanimljivije i bolje. 

Pogledajte i snimke karaoka.

(Svaka sličnost sa stvarnim događajima i osobama je slučajna)

U cijeli događaj uveli su nas učenici nižih razreda i otpjevali nam pjesmu Osjećaš li ljubav tu koja je u nama razbila početničku tremu. 

Odmah nakon pjesme su učenici nižih razreda nastavili sa svojim igrokazom Zaljubitis.

Zatim su nastupili  učenici viših razreda  plesnim točkama. Bilo je tu svega od klasičnog Bečkog i Engleskog valcera punog elegancije i profinjenosti do  veselog i zabavnog Jive koji je podigao cijelu atmosferu.

Poslije ide  modna revija u koju su se uključile učenice i učenici viših razreda. Sredili smo se najbolje što smo znali i umjeli i uživali u minutama koje su slijedile. Uz vedru i veselu muziku izlazili smo  i pokazivali modne detalje.

Situacija se zahuktala  kada je počeo izbor za Miss i Mistera. Izlazili  smo i po nekoliko puta kako bi komisija i publika odbredila tko je ta ili taj...  Napokon je odlučeno Miss je Matea Stanišić i Mister je Leonardo  Pribanić . Na kraju smo sve zasladili  redom karoka i svi uživali u zajedničkom pjevanju i druženju.

 

 

   

Učenici i učitelji
CMS za škole logo
Osnovna škola "Josipdol" / Karlovačka 17, HR-47303 Josipdol / os-josipdol.skole.hr / ured@os-josipdol.skole.hr
preskoči na navigaciju