preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Josipdol"

 > Knjižnica
Vijesti

Čitamo mi, svi u obitelji zajedno

Autor: KATARINA PRIBANIĆ, 31. 1. 2013.

  Ove školske godine i naša škola se uključila u projekt Čitamo mi, svi u  obitelji zajedno koji se provodi u 120 osnovnih škola u Hrvatskoj.

 Projekt se provodi s učenicima trećih razreda u drugom polugodištu do kraja školske godine. Svaki učenik trećeg razreda svaki petak dobije naprtnjaču s osam nelektirnih naslova za zajedničko čitanje u obitelji. Naprtnjača je kod učenika pet dana, a zatim je predaje drugom učeniku. Prilikom predaje naprtnjače učenik prepriča svoje doživljaje i dojmove tijekom boravka naprtnjače s knjigama u njegovoj obitelji. U naprtnjači se nalaze knjige za roditelje, bake, djedove i najmlađe članove obitelji. U ovom projektu sudjeluju i učenici naših područnih škola. Projekt je započeo u petak 25. siječnja 2013. kada su učenici Valentina Kraina, Lea Bertović i Ivan Perković s oduševljenjem  preuzeli svoje naprtnjače.

Sve vezano za ovaj projekt možete pročitati na web stranicama https://sites.google.com/a/knjiznicari.hr/citamo-mi-u-obitelji-svi/ i u prezentaciji o samome projektu.


Priloženi dokumenti:
CITAMO_MI,_U_OBITELJI_SVI.ppt (809.00 KB)


CMS za škole logo
Osnovna škola "Josipdol" / Karlovačka 17, HR-47303 Josipdol / os-josipdol.skole.hr / ured@os-josipdol.skole.hr
preskoči na navigaciju