preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Josipdol"

A kod nas...

Infokup - županijsko natjecanje - 12. veljače 2016.

Autor: Anita Poljak, 18. 2. 2016.

19. siječnja 2016. godine u matičnoj školi održano je školsko natjecanje iz informatike Infokup na kojem su sudjelovali učenici sedmih i osmih razreda u kategoriji Osnove računala. Školskom natjecanju prethodilo je probnom natjecanje u srijedu, 13. siječnja u 12:00 sati.

Da bi sudjelovali na natjecanju, natjecatelji se trebaju prijaviti i u sustav za udaljeno učenje Loomen, u kojem se ova kategorija natjecanja i održava.  Učenici naše škole su postigli dobre rezultate na školskom natjecanju te su svi pozvani na županijsko natjecanje.                

                

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Županijsko natjecanje  se održalo  12. veljače 2016. u  OŠ Grabrik i Zajednici tehničke kulture u Karlovcu.  Našu školu predstavljali su sljedeći učenici: iz matične škole učenica 7. razreda Sara Rendulić, iz područne škole Tounj učenici 8. razreda: Fanika Capan i  Tomislav Cazin te učenik 7. razreda područne škole u Oštarijama: Edi Graovac.  
Svim učenicima čestitamo na postignutom uspjehu i uloženom trudu.  Nadam se da će Sari i Ediju ovo biti dobro iskustvo za iduću godinu i da će našu školu i iduće godine predstavit na županijskoj razini. 
Razredi

Trenutno, u školskoj godini 2018/19., ovdje nema nijednog razreda.

Razredi se upisuju tako da se učenicima pri unosu u imenik upiše i atribut 'pripadnost grupi'.
Taj atribut također mora biti u obliku <godina>::<broj><slovo>, naprimjer 2006::3b za razred 3b u školskoj godini 2006./07.

Možete pogledati i razrede iz prošlih školskih godina.


CMS za škole logo
Osnovna škola "Josipdol" / Karlovačka 17, HR-47303 Josipdol / os-josipdol.skole.hr / ured@os-josipdol.skole.hr
preskoči na navigaciju