preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Josipdol"

A kod nas...

Državna smotra učeničkih zadruga

Autor: MAJA STOŠIĆ, Anita Poljak, 3. 6. 2014.

23. i 24. svibnja 2014. godine naša zadruga "Ča veliki,ča mali" sudjelovala je na DRŽAVNOJ SMOTRI  UČENIČKIH ZADRUGA Hrvatske i FESTIVALU TEHNIČKE KULTUREu Zagrebu (Boćarski dom).

Svi posjetitelji  Boćarskog doma mogli su uživati u razgledavanju 60 štandova najuspješnijih učeničkih zadruga iz Republike Hrvatske.  Brojni proizvodi različite namjene, ukrasni  i tradicijski predmeti bili su na prodaju po simboličnoj cijeni. Otvorenje  26. Državne smotre učeničkih zadruga  bilo je u točno u podne 23. svibnja, a nakon prigodnih govora Marice Berdik, Vinka Filipovića i ostalih, s radom su započela  prosudbena povjerenstva.

Na državnoj smotri nema pobjedničke zadruge, bira se  NAJPROIZVOD  i nagrađuje se najuspješniji istraživački rad. 

Učeničku zadrugu "ČA VELIKI,ČA MALI"predstavile su učenice  Anamaria Graovac, Iva Gračanin i Doris Miletić s voditeljicama. Brojni posjetitelji rado su slušali priču o listu vinove loze s oltara oštarske crkve, Područnoj školi Oštarije te brojnim  aktivnostima kojima se bavimo.  Prosudbeno povjerenstvo dalo  nam  je, uz pohvalu, korisne savjete i smjernice za rad.

Svi sudionici dobili su darove koji će ih sjećati na Zagreb 2014.  Zadrugarska majica ove je godine plave boje s geslom „Čuda stvara mašta mladih zadrugara“, a akronim HUUZ-a pretočen je u riječi: harmonija umijeća, uspjeha i znanja. Na svečanosti zatvaranja ,  24. 5. u 17 sati proglašeni su pobjednici: Mravci-znalci iz Belog Manastira za najbolji istraživački rad „Proizvodnja lumbrihumusa i lumbrikulture u učeničkoj zadruzi“, a UZ Ruke iz Zagreba  za NAJPROIZVOD pregača s heklanim mafinima u originalnoj ambalaži.

Održane su brojne radionice na kojima smo sudjelovali i stekli  nove ideje,iskustva i nova poznanstva.

Fotogalerija
Razredi

Trenutno, u školskoj godini 2018/19., ovdje nema nijednog razreda.

Razredi se upisuju tako da se učenicima pri unosu u imenik upiše i atribut 'pripadnost grupi'.
Taj atribut također mora biti u obliku <godina>::<broj><slovo>, naprimjer 2006::3b za razred 3b u školskoj godini 2006./07.

Možete pogledati i razrede iz prošlih školskih godina.


Facebook škole
Lista linkova je prazna
 

         

Oglasna ploča
Novo u "literarnom"
Korisni linkovi
Lista linkova je prazna
Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
CMS za škole logo
Osnovna škola "Josipdol" / Karlovačka 17, HR-47303 Josipdol / os-josipdol.skole.hr / ured@os-josipdol.skole.hr
preskoči na navigaciju