preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Josipdol"

A kod nas...

Radio Ogulin o našoj proslavi dana škole

Autor: Josip Anušić, 25. 3. 2011.

Donosimo u cijelosti vijest o proslavi dana naše škole 18. ožujka koju je Radio Ogulin objavio na svojim mrežnim stranicama. Zahvaljujemo našoj lokalnoj radio postaji da je poslala novinara na ovu našu svečanost i da je objavila vijest u svojim informativnim emisijama, kao i na webu. Novinar Dubravko Dragičević ovako je to zabilježio:

Nekako s proljeća, uvijek meni doluta…temeljna je poruka djelatnika i učenika Osnovne škole Josipdol koji su proslavili svoj Dan škole.Aludirali su na ljubav koja vlada u ljudima i koja ne smije izgubiti smisao.U vrlo nadahnutoj priredbi dvoje mladih povelo nas je kroz priču o ljubavi od vremena prvog zaljubljivanja do mladenačkih problema.I uspjeli su u svojoj nakani da svima dokažu da male škole obiluju nadahnutim i vrijednim ljudima koji razmišljaju iskreno,bez predrasuda o svim današnjim problemima pokušavajući ih sagledati s veselije strane.Ljubav je ono što nas mora voditi i što nam mora u konačnici pokazati ispravan smjer rada i djelovanja.

U vrlo nadahnutom govoru sve nazočne uzvanike ,djelatnike i učenike Osnovne škole Josipdol, ravnateljica Zorica Jurašić pozdravila je porukom da se ne prestanemo u životu zabavljati i igrati, jer ćemo u protivnom prerano ostarjeti.

Ples, pjesma i dječji osmijeh dominirali su predstavom kojom je proslavljen Dan škole. Po završetku predstave ravnateljici Zorici Jurašić prigodne poklone i poruke dali su mnogobrojni uzvanici i gosti među kojima izdvajamo čestitku djece Dječjeg vrtića Josipdol, načelnika Općine Josipdol Zlatka Mihaljevića, načelnika Općine Tounj Ivice Sopeka, ravnateljice Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić Marije Lovrić te Prve osnovne škole Zvonka Ranogajca. U nastavku proslave prigodan domjenak bio je razlog međusobnog druženja i razmjene iskustava, a nama dokaz da su  male sredine u stanju iznjedriti skromne, iskrene i nadasve optimistične ljude kojima obiluje Osnovna škola Josipdol. Klik za VIŠE NA RADIO OGULINU
Facebook škole
Lista linkova je prazna
 

         

Oglasna ploča
Novo u "literarnom"
Korisni linkovi
Lista linkova je prazna
Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
CMS za škole logo
Osnovna škola "Josipdol" / Karlovačka 17, HR-47303 Josipdol / os-josipdol.skole.hr / ured@os-josipdol.skole.hr
preskoči na navigaciju