preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Josipdol"

A kod nas...

Nekako s proljeća uvijek meni doluta...

Autor: PETAR MALNAR, 22. 3. 2011.

Dan škole uvijek je prilika da učenici pokažu što mogu ,što znaju. Trenutak je to u kojem moramo pohvaliti one najbolje, zahvaliti im što ime škole i svojih učiteljica prezentiraju na najbolji mogući način. Osvajaju prva mjesta na školskim, pa i na županijskim natjecanjima i spremni kreću u borbu za najviša mjesta u natjecanjima na državnoj razini. Posebno danas jedno ime svijetli - Filip Franjković, učenik 8.razreda iz Oštarija.
Zaboraviti ga spomenuti u ovom članku bila bi velika nepravda koju si ne bih mogao oprostiti i zato ga odmah ovdje na početku članka spominjem.

Tema ovogodišnje priredbe je ljubav i nesporazumi koji se u njoj znaju dogoditi. Na interesantan način kroz dijalog dvoje mladih  koji je isprekidan scenskim nastupima učenika od prvog do osmog razreda, prikazani su simpatični nesporazumi u prvim spoznajama o ljubavi.

Ritmička grupa iz Tounja, te prvi i treći razred iz Josipdola zagrijali su punu sportsku dvoranu. Marin Kolić lijepo je, ali nažalost bez mikrofona i nedovoljno glasno, izrecitirao pismo čiji sadržaj su samo  čuli najbliži pozornici. Neznam dali mi se je popravio sluh ali je zbor pod ravnateljskom palicom učiteljice Barbare dobro bio “uštiman“otpjevavši  pjesmu “Volim te“. Telepatija, ritmička Tounj, scenska igra, ponovo zbor i priredba se približila kraju. Nastup mladih harmonikaša iz Tounja sa solističkom izvedbom prihvatio je dio publike glasno pjevajući.

Bilo je dobro, veselo, učenički slatko. Sitni  tehnički propusti  rezultat su stare opreme rekao nam je ton majstor Zoki. Moramo priznati da su  se učenici dobro snašli u nepredviđenim situacijama.Načelnik općine Tounj gosp.Sopek, gospođa Lovrić Marija, prof.Ranogajec i prof.Puškarić, gosp.Vlatko Kulić i na kraju gosp.Zlatko Mihaljević zaželili su puno uspjeha u radu našoj školi.

KLIK za više fotografija.
Facebook škole
Lista linkova je prazna
 

         

Oglasna ploča
Novo u "literarnom"
Korisni linkovi
Lista linkova je prazna
Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
CMS za škole logo
Osnovna škola "Josipdol" / Karlovačka 17, HR-47303 Josipdol / os-josipdol.skole.hr / ured@os-josipdol.skole.hr
preskoči na navigaciju