Razgovarali smo s kuharom!
Autor: Irina Rudančić, 15. 11. 2019.
Isti čovjek može biti tvrdi pesimista prije ručka i uvjereni optimista nakon ručka. Jedna od najdražih osoba u našoj školi svakako je kuhar Vlade, uvijek nasmijan, dobro raspoložen i spreman za pokoju pošalicu.
Aldous Leonard Huxley
Isti čovjek može biti tvrdi pesimista prije ručka i uvjereni optimista nakon ručka.
Aldous Leonard Huxley
Jedna od najdražih osoba u našoj školi svakako je kuhar Vlade, uvijek nasmijan, dobro raspoložen i spreman za pokoju pošalicu.
DANIJEL: kad ste postali kuhar?
KUHAR: nakon završene srednje škole počeo sam raditi 1982.g.
DANIJEL: uh, ja se tad nisam niti rodio!
IVAN: je li teško raditi u kuhinji?
KUHAR: nije, ako voliš svoj posao, nijedan posao nije teško raditi.
DARIJO: kad ste u školi počeli raditi?
KUHAR: u školi sam počeo raditi 2011.g.
JOSIP: koje se namirnice najviše koriste u kuhinji?
KUHAR: sol, papar, vegeta, češnjak, peršin, bez njih je nemoguće kuhati.
IVAN: što ne volite jesti?
KUHAR: ja sve volim jesti!
LUCIA: koje Vam je najdraže jelo?
KUHAR: grah!
LARISA: gdje ste naučili kuhati?
KUHAR: u srednjoj školi.
CINDY: jeste sudjelovali u kuharskim emisijama?
KUHAR: ne, ne zanima to mene.
NIKA: jeste li Vi možda radili s mojom mamom?
KUHAR: jesam, u jednom restoranu.
DANIJEL: Vi ste radili i s mojom mamom!
JAKOV: gdje ste skuhali prvo jelo?
KUHAR: prvo jelo skuhao sam u srednjoj školi.
NICOLE: koliko Vam vremena treba za kuhanje?
KUHAR: sve ovisi o jelu koje kuham, za neka treba više vremena, za neka manje.
Zahvalili smo našem kuharu što je izdvojio vrijeme za nas.
Za kraj smo mu poručili:
„ Kuharu manje zbori da ti ručak ne izgori!“