preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Josipdol"

A u nas ...

Na proglašenju najboljih sportaša i naša Martina Bokulić

Autor: Josip Anušić, 12. 1. 2014.

Učenica osmog razreda PŠ Siniša i Zrinko Rendulić, Martina Bokulić, već nas je navikla zadnjih nekoliko godina da njeno ime bude pročitano kao uzorne mlade sportašice s odličnim rezultatima u tenisu pri podjeli godišnjih nagrada za sportaše Ogulina i ogulinskih sportskih klubova.
Naravno, ti rezultati i sve te nagrade ne dolaze i ne dodjeljuju se baš tako, iza svega stoje godine mukotrpnog rada, treninga, priprema, natjecanja. Na tom putu uspješne male i mlade sportašice prati ju cijela obitelj i zajedno s Martinom mnogo sebe daju u smislu vremena, troškova, putovanja, odlazaka na treninge, zajedničkog učenja u ono malo vremena koje preostane.Svi su jako ponosni na rezultate i nagrade. Na ovotjednoj dodjeli u nedjelju 12.1.2014. u Ogulinu, radost su s njom podijelili i načelnik općine Josipdol Zlatko Mihaljević, razrednica Sanja Hrvoj Musulin, sestra Sandra s roditeljima, prijatelji.

Majka Natalija aktivno sudjeluje u svim fazama priprema i formacije mlade Martine u vrhunsku sportašicu.

Majka nam je dala neke osnovne informacije: "Martina je danas primila nagradu za mladu sportašicu grada Ogulina. Martina je proglašena s još dvije cure jedna iz kulganja jedna iz rukometa za mladu sportašicu grada Ogulina u 2013.godini. U prošloj, 2013., godini je osvojila 9 turnira te 2013. godinu završava na viskom 6 mjestu rang liste Hrvatskog teniskog saveza. Također očekujemo, za oko mjesec dana, da će primiti nagradu za mladu nadu Karlovačke županije od saveza sportova Karlovčke županije."

Proglašenje je bilo u gradskoj sportskoj dvorani u Ogulinu a nagradu ju je uručio Željko Bokulić predsjednik županijske skupštine. Martini želimo puno uspjeha u daljnjem radu.
Facebook škole

 

         

Oglasna ploča
Novo u "literarnom"
Korisni linkovi
 > Škole
 > MZOS
 > AZOOTražilica


Napredno pretraživanje
Traži
CMS za škole logo
Osnovna škola "Josipdol" / Karlovačka 17, HR-47303 Josipdol / os-josipdol.skole.hr / ured@os-josipdol.skole.hr
preskoči na navigaciju