preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Josipdol"

A u nas ...

Mlade kuglašice naše škole državne prvakinje

Autor: Josip Anušić, 11. 12. 2011.

Predbožićno vrijeme ispunjeno je, samo po sebi, radošću i optimizmom, vedrim raspoloženjem. Ovoga prosinca razloga za ove osjećaje u našim mjesitma i školama dodatno su nam pružile mlade kuglašice ekipe Ogulin-1, kadetkinje kategorija U-14, osvajanjem prvoga mjesta i naslova prvakinja u Hrvatskoj. XXI. ekipno prvenstvo Republike Hrvatske održano je u kuglani Klek 11. prosinca 2011. Kadetkinje U-14, njih deset ekipa iz Splita, Rijeke, Karlovca, Poreča, Zaboka, Zagreba i Ogulina, u međusobnom odmjeravanju snaga polučili su dobre rezultate i za drugu ekipu, Ogulin-2. Oni su s našom mladom uzdanicoma Ivanom Neralić (5.raz., Oštarije) osvojili visoko 4. mjesto.

Ekipa "Ogulin 1"  srušila je ukupno 1622 čunja i tako osvojila 1. mjesto ispred ekipe "Zagreb-Zaboky" koji su srušili 1579 čunjeva, trećeplasirane iz ekipe "Zagreb" -Zagreb srušili su 1563, već spomenuti "Ogulin 2" zauzeli su 4. mjesto s 1549 srušenih čunjeva i doprinos Ivane Neralić je srušenih 475 čunjeva. 

"Ogulin 1" sastavljen je od učenica Matea Juričić-7. raz (548 čunjeva), sestre joj Ivane Juričić 8.raz. (530 srušenih čunjeva), te Katarine Gračanin 7. raz.(rezerva) iz PŠ Oštarije, a iz PŠ Tounj Ana Damjanić (544 srušena čunja). Trenerica Ruža Neralić.

Našim kuglašicama i njihovoj trenerici Ruži Neralić želimo još puno uspjeha u sportskim natjecanjima, kao i u osobnom i obiteljskom životu.

ekipe Ogulin 1 i 2 s trenericom i novinarom Darkom
CMS za škole logo
Osnovna škola "Josipdol" / Karlovačka 17, HR-47303 Josipdol / os-josipdol.skole.hr / ured@os-josipdol.skole.hr
preskoči na navigaciju