preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Josipdol"

A u nas ...

Održana Vjeronaučna olimpijada u našoj školi

Autor: Josip Anušić, 18. 2. 2011.

Oštarije, 18.veljače 2011., Danas je školi i u domu DVD-a održano natjecanje najboljih iz 20 škola s područja cijele naše biskupije. Svi koji su sudjelovali već su uspješni, ali ipak svi su došli biti najbolji i plasirati se na državnu razinu natjecanja. 
Velika pohvala i na adresu našeg školskog zbora pod vodstvom učiteljice Barbare. Odmah na početku, "moćna gomilica" glazbeno savršeno izvodi himnu, te molitveni dio kroz pjesme Hvaljen Isus moja stara bako i Kao Marija.
Gosti su bili oduševljeni cijelom organizacijom iako nije baš sve štimalo u svim fazama. Na odlasku mnogi su čestitali i zahvalili na uspješnoj organizaciji. Više fotografija>

Učenici naše škole ostvarili su izvrstan uspjeh na testiranju gdje su izbili na drugo mjesto. Ekipa OŠ Karlobag u ovom koraku natjecanja napravila je malo veći bodovni razmak i nisu se dali iznenaditi jer su i u ostala dva kruga natjecanja bili odlični čime su samo potvrdili da na testiranju nisu bili slučajno najbolji. Naša ekipa, Filip F., Tea  G., Doris F. i Mateja M., skroz do zadnjeg pitanja bili su drugi kada su izgubili 8 bodova, a treće plasirani OŠ Slunj osvojili su tih 8 bodova i prešli su na drugo mjesto. Sve to nije važno kada se zna da samo prvi ide na daljnje natjecanje. Vrlo je važno znati i pohvalno je da su svi naši natjecatelji pokazali veliku borbenost i odlučnost u jurišu na prvo mjesto, rekao bi Ivica Kostelić: "ostavili su srce na stazi". Sve pohvale i svaka čast našoj hrabroj četvorki. Nebih zaboravio i one druge koji su se natjecali na školskom natjecanju: Lorena, Matej, Lara, Iris, Valentina i Ana.

Za drugi dio uspješnog odvijanja cijelog druženja zaslužni su svi učitelji naše škole koji su spremno stajali na raspolaganju kod dočeka gosti, zatim na ispravljanju testova i davanju podrške našim natjecateljima. Za izvrstan, ukusan zalogaj i raspoloženje zahvala ide na adresu naših kuhara Ivanke, Goge i Vlade zajednos tajnicom Valentinom i ravnateljicom Zoricom koji su osmišljavali cjelokupnu logističku potporu. Učitelj tehničke kulture, Petar Malnar, cijeli dan je prestojao na nogama kako bi snimio sva događanja, nadamo se dijelom objaviti i ovdje njegove snimke. Pop Ante Luketić, župnik župe Oštarije od samoga početka stajao je na raspolaganju i davao korisne sugestije, ali bio i podrška za naše inicijative. Na sam dan natjecanja animirao natjecatelje i upoznao ih sa svetištem i mjestom Oštarije. Načelnik Zlatko Mihaljević i u ovoj zgodi boi je s nama i uz nas. Hvala svima neka su zadovoljni naši gosti.
Facebook škole

 

         

Oglasna ploča
Novo u "literarnom"
Korisni linkovi
 > Škole
 > MZOS
 > AZOOTražilica


Napredno pretraživanje
Traži
CMS za škole logo
Osnovna škola "Josipdol" / Karlovačka 17, HR-47303 Josipdol / os-josipdol.skole.hr / ured@os-josipdol.skole.hr
preskoči na navigaciju