preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Josipdol"

A u nas ...

Biskupijska razina natjecanja iz vjeronauka

Autor: Josip Anušić, 21. 2. 2012.

Vjeronaučna olimpijada na biskupijskoj razini završena je danas, 21-2-2012, i po našu ekipu iz Oštarija dosta uspješno. Ekipu u sastavu Lara Belančić, Glorija Graovac, Doris Franjković i Katarina Stošić, te Ivana Neralić kao rezerva, solidno je odradila svoj posao. Od 18 ekipa koje su bile najbolje po svojim školama, naša nova i pomlađena ekipa zauzela je osmo (8.) mjesto. Natjecanje je bilo uzbudljivo. Nakon prvoga kruga natjecanja u kojem se rješavaju pismeni testovi bili smo 11. Slijedeći krug natjecanja pod nazivom tombola naša je ekipa odlično odradila i popela se na ljestvici ukupnog poretka na 8. mjesto. U finalnoj borbi za prvo mjesto od ekipe iz Slunja bile su bolje natjecateljice iz Cetingrada kojima želimo puno uspjeha na državnoj razini natjecanja na kojem će predstavljati našu biskupiju.

Nakon natjecanja u Korenici, dali smo si malo oduška i razgledavali Liku na potezu Korenica-Vrhovine- Majerovo Vrilo- pizzeria kod benzinske :), a zatim putevima pjesme: "Ličko Lešće, Otočac i Brinjeeeeee..." Kad smo završili s "mala moja ne zaboravi meeeee", već smo bili na Modrušu, a onda tu su i naše Oštarije.

Može se reći, krasan natjecateljsko-rekreativni dan u kojem smo se družili, zabavili, naučili, vidjeli nešto novo i upoznali jedan kutak Like (Majerovo Vrilo zimi je čarobno, vjerujte mi). Na godinu neko drugo mjesto naše biskupije.
CMS za škole logo
Osnovna škola "Josipdol" / Karlovačka 17, HR-47303 Josipdol / os-josipdol.skole.hr / ured@os-josipdol.skole.hr
preskoči na navigaciju