preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Josipdol"

A u nas ...

Međužupanijska smotra učeničkih zadruga u Josipdolu

Autor: Josip Anušić, 28. 5. 2010.

Djelatnici i učenici škole Josipdol ugostili su u svojim prostorijama Desetu županijsku i šestu međužupanijsku smotru učeničkih zadruga karlovačke i ličko-senjske županije. U natjecateljskom dijelu sudjelovalo je devet ekipa, među njima i učenici naše područne škole iz Oštarije okupljenih u učeničku zadrugu "Ča veliki, ča mali". Svečano otvaranje smotre bilo je uz kulturno zabavni program kojeg su izveli učenici škole Josipdol. Za sve posjetitelje ovaj program, kojeg smo vidjeli i za dan škole, bio je lijepo iskustvo spoja povijesti, plesa, glazbe, turizma, igre, glume... Što se sve tamo radilo i kako je sve to izgledalo pogledajte u povelikoj foto-galeriji.

Ravnateljica Zorica Jurašić pozdravila je sve nazočne, zaželjela ugodan boravak uz predstavljanje planiranog programa. Voditeljica zadruge "Ča veliki, ča mali", Martina Tomičić, zahvalila je svima na dolasku i službeno otvorila smotru.

Svojom nazočnošću skup su uveličali gosti pristigli iz OŠ Vrbovsko koji su bili domaćini županijske smotre za Primorsko-goransku županiju. Vrlo srdačno je primljena gđa. Ruža, majka dvojice poginulih branitelja Siniše i Zrinka Rendullića po kojima PŠ Oštarije nosi ime. I naravno, uvijek među dragim gostima je i načelnik općine Josipdol, Zlatko Mihaljević, koji je prikladnim riječima hvale za trud i ljubav mladih ruku pozdravio skup i zaželio dobrodošlicu u općinu.
Facebook škole

 

         

Oglasna ploča
Novo u "literarnom"
Korisni linkovi
 > Škole
 > MZOS
 > AZOOTražilica


Napredno pretraživanje
Traži
CMS za škole logo
Osnovna škola "Josipdol" / Karlovačka 17, HR-47303 Josipdol / os-josipdol.skole.hr / ured@os-josipdol.skole.hr
preskoči na navigaciju