preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Josipdol"

 > Naslovnica
Vijesti

MEĐUNARODNO NATJECANJE DABAR i u našoj školi

Autor: Anita Poljak, 17. 11. 2016.

U natjecanju Dabar je sudjelovalo 5927 učenika osnovnih škola Republike Hrvatske, od toga 26 učenik iz naše škole. 

Čestitam Šimunu, Marinu, Ediju, Sari, Luki i Fabijanu za rezultat unutar 10% najboljih rezultata u Republici Hrvatskoj za tu razinu! Ostale rezultate pronađite na službenoj stranici Dabra.

Čestitam svim sudionicima i nadamo se da ćete se uključiti i iduće godine!

U kategoriji MiliDabar sudjelovalo je 773 učenika, a našu školu su predstavili Mali informatičari iz 4. razreda iz PŠ Tounj i to 9 učenika.

Učenici koji su među 10% najboljih u svojoj kategoriji/razredu, ujedno su i dobitnici Zlatnog Dabra, a iz naše škole to su:

U kategoriji KiloDabar sudjelovalo je 1982 učenika, a našu školu predstavilo je 4 učenika iz Josipdola i šest učenika iz Tounja. Među 10 % najuspješnijih u ovoj kategoriji naši su učenici s odličnim rezultatima: Šimun Sabljak (6. mjesto) i Marin Muhar (11.mjesto).

U kategoriji MegaDabar sudjelovalo je 1694 učenika, našu školu predstavilo je 5 učenika iz Tounja, dva učenika  iz Josipdola i jedan učenik iz Oštarija. Među 10 % najuspješnijih u ovoj kategoriji naši su učenici s odličnim rezultatima: Edi Graovac (9. mjesto), Sara Rendulić (11.mjesto), Luka Žilić (19. mjesto), Fabijan Ljubanović (20. mjesto).

Rezultati natjecanja Dabar objavljeni su u Loomenu, gdje se provelo i natjecanje. Objavljene su rang liste po kategorijama i razredima. Ukupne liste dostupne su samo učenicima koji su rješavali test. Svim sudionicima natjecanja vidljive su liste s popisom 10 % najboljih u svakoj kategoriji i svakom razredu.

 

Fotogalerija

 
Facebook škole
INFORMATIKA

 

         

Tražilica
Oglasna ploča
Korisni linkovi
 > Škole
 > MZO
 > AZOO
 > ettaedu
 > CARNetCMS za škole logo
Osnovna škola "Josipdol" / Karlovačka 17, HR-47303 Josipdol / os-josipdol.skole.hr / ured@os-josipdol.skole.hr
preskoči na navigaciju