preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Josipdol"

 > Naslovnica
Vijesti

Dan škole Josipdol

Autor: ANITA Žanić Prebežić, 19. 3. 2018.

U petak 16. ožujka 2018. prigodnim dramsko- glazbenim programom je obilježen Dan škole Josipdol. Program je započeo himnom zbora učenika od petog do osmog razreda, zatim je uslijedio mali zbor učenika od prvog do četvrtog razreda koji su sve razveselili izvedbom pjesama: Ja sam ping- pong loptica i Čini dobro svaki dan.

U nastavku programa mogli smo čuti interpretaciju pjesme Pozdrav šumi učenika Ivana Barka i literarni rad učenika Mateja Vukovića s kojim je nastupio na županijskoj razini Lidrano. Natalli Zorkić je pjevala pjesmu s kojom je nastupila na festivalu Jagor, a učenici PŠ Tounj su izveli predstavu Nevolje s piscem s kojom su također sudjelovali na županijskoj razini Lidrano.

Ravnateljica Škole Anđelina Božičević je podijelila priznanja učenicima koji su sudjelovali na županijskoj razini natjecanja iz pojedinih nastavnih predmeta. Učiteljice: Maja Stošić- proglašena najboljim sportskim djelatnikom od strane Grada Ogulina i Sportske zajednice i Barbara Srdarev- stekla status učitelj mentor su dobile simbolične poklone kao i voditelji područnih škola Valentina Stipetić i Josip Anušić. Odlukom Učiteljskog vijeća proglašene su najbolje učenice: Josipa Bogović, Paola Bokulić i Lana Tomašković, a učenica generacije je Lea Bertović. Sve učenice su dobile vrijedne poklone od putovanja zahvaljujući Putničkoj agenciji Klek i tableta koje poklonili predstavnici općine Josipdol i Tounj.

Dan škole Josipdol 2018.
CMS za škole logo
Osnovna škola "Josipdol" / Karlovačka 17, HR-47303 Josipdol / os-josipdol.skole.hr / ured@os-josipdol.skole.hr
preskoči na navigaciju