preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Josipdol"

 > Naslovnica
Vijesti

Tounjci na Festivalu bajke

Autor: Anita Poljak, 13. 6. 2017.

U petak je iz Tounja za Ogulin krenula neobična skupina učenika petog i šestog razreda. Među njima su bili ribar Miroslav Pribanić, njegova stara žena Viktorija Pribanić i nova žena Eva Suknaić.  Do Ogulina su s njima doplivale i dvije ribice – zlatni Matija Kromar i crni Antonio Perković.  U družini su bili i estetski kirurg David Pribanić, frizerka Lea Kalan, maser Lovro Paher i stilist Petar Suknaić. Sve ih je budnim okom pratio učitelj Dražen Valentin.

Tek se oko 14.00 sati otkrilo što im je zajedničko. Naime tada su nastupili u programu 12. Ogulinskog festivala bajke sa svojom predstavom Totalni makeover bajke o ribaru i ribici. Glumili su pred ispunjenim gledalištem dvorane Pučkog otvorenog učilišta. Svoje su uloge uprizorili opušteno, smireno i uživljeno. Da je predstava bila duhovita i zanimljiva, potvrdio je čest smijeh publike na šaljive prizore iz bajke te jak, topao pljesak na samom kraju.

Iskreno se zahvaljujemo tim učenicima i njihovim roditeljima te voditelju Draženu Valentinu što su svojom predstavom ove školske godine nasmijali brojnu publiku, ali i što su uspješno predstavili našu školu na Festivalu bajke. Nadamo se da će i iduće školske godine nastaviti svoju uspješnu glumačku priču.

Fotogalerija
CMS za škole logo
Osnovna škola "Josipdol" / Karlovačka 17, HR-47303 Josipdol / os-josipdol.skole.hr / ured@os-josipdol.skole.hr
preskoči na navigaciju