preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Josipdol"

 > Naslovnica
Vijesti

Podjela svjedodžbi osmašima iz generacije 2018.

Autor: Josip Anušić, 2. 7. 2018.

Josipdol, 2. srpnja 2018. završetak osmogodišnjeg školovanja, generacije 2018. prigodno je zaključen svečanom podjelom svjedožbi u školskoj sportskoj dvorani matične škole Josipdol. Razrednice osmaša Marina Gračanin iz Oštarija, Inka Salopek iz Tounja i Dragica Tolušić i Maja Stošić iz Josipdola, svečano su uručile završne svjedodžbe svojim učenicima pred drugim učiteljima naše škole.

Na početku programa prigodnim riječima sve učenika je pozdravila ravnateljica škole Anđelina Božičević, ujedno ih ohrabrujući za dane života koji su pred njima, za sve poteškoće na koje će naići, ali ih potaknula na odvažnost i hrabrost da se to sve pretoči u uspjehe koje će iz toga svojom ustrajnošću postići.

Gledajući rezultate rada i učenja, svi možemo biti zadovoljni postignutim uspjehom. Svi učenici su bez dopunskog rada završili osmi razred. U tri škole: Oštarije, Tounj i Josipdol ove godine je ukupno 46 završenih učenika/ca 8. razreda. U Oštarijama, završilo je 9 učenika od kojih su dvije učenice s pohvalnicom, tj. imali su sve zaključene petice i prosjek ocjena 5.00. Tounjski razred je najmanji, 5 učenika je uspješno završilo školovanje. Josipdolski osmaši podijeljeni su u dva razreda, A i B. Razred "A", razrednica Dragice Tolušić,  ima 14 završenih osmaša od toga su 4 s pohvalnicom ili 5.00 uspjeh. Maja Stošić je vodila "B" razred s 18 osmaša od toga 2 sa pohvalnicom za uspjeh 5.00. Na kraju zajedničko slikanje, poslije kojeg se radosna mladost raspršila po svojim mjestima.

Gen. 2018. podjela svjedodžbi osmašima
CMS za škole logo
Osnovna škola "Josipdol" / Karlovačka 17, HR-47303 Josipdol / os-josipdol.skole.hr / ured@os-josipdol.skole.hr
preskoči na navigaciju