preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Josipdol"

 > Naslovnica
vijesti

Zimska škola Informatike Vijest ima dokument u privitku

Autor: Anita Poljak, 29. 11. 2021. 18:26

Dragi učenici, svake godine organizira se Zimska škola Informatike. Pročitaj pismo namijenjeno tebi i nauči nešto novo ili utvrdi ono što već znaš! 🙂
(Pozivamo vas da se u što većem broju odazovete i priključite pošto nije potrebno ići u Karlovac jer se sve održava online tijekom zimskih školskih praznika. 🙂
 [više]

Lektirni zadatak

Autor: Anita Poljak, 23. 11. 2021. 20:13

Danas su učenici sedmog razreda matične škole sa svojom učiteljicom Hrvatskoga jezika M. Magdić prezentirali ovomjesečni lektirni zadatak. Čitajući zbirku poezije Dobriše Cesarića odabirali su sebi najzanimljivije pjesme, na temelju njih izrađivali grafite, analize, crteže da bi, na kraju, sve sklopili u svoju lektirnu knjižicu.
Učenici su istaknuli kako im je izrada ovakvog lektirnog zadatka oduzela dosta vremena, ali su na kraju bili vrlo ponosni na svoje radove i jedva su ih čekali pokazati razredu tako da, čini se, vrijeme nije uzalud potrošeno. Cesarić će im, nadamo se, ostati u lijepome sjećanju.
 
 
 [više]

Dabar - Zlatni dabar

Autor: Anita Poljak, 22. 11. 2021. 20:17

osebno smo ponosni što ove godine naša škola ima i 8 Zlatnih Dabrova.
Natjecanje iz informatike i računalnog razmišljanja – Dabar održano je 8. – 12. studenoga 2021. na CARNET-ovom sustavu MOOC.
Ove školske godine na međunarodnom natjecanju Dabar našu su školu predstavljali učenici u svim kategorijama, mlade nade u kategoriji MikorDabar za 1. i 2. razred, MiliDabar za učenike 3. i 4. razreda, KiloDabar za učenike 5. i 6. razreda i MegaDabar za učenike 7. i 8. razreda.
Učenike su za natjecanje pripremale učiteljice Informatike: Katarina Butković, Sanja Kurelac i Anita Poljak koje su sudjelovale u natjecanju DabroUčitelj.
Učenici koji su postigli izvrstan uspjeh i kojima je dodijeljena posebna diploma su: Doris Špehar, Mario Franjković, Jakov Božičević, Marija Kovačević, Ivano Franjković, Larisa Pribanić, Josip Kovačević i Antonijo Brozović.
Organizatori natjecanja za Republiku Hrvatsku su udruga “Suradnici u učenju” , Hrvatski savez informatičara i Visoko učilište Algebra uz podršku CARNET-a i Ministarstva znanosti i obrazovanja.
https://ucitelji.hr/dabar-2021/ Na natjecanje se prijavilo 679 škola.
 [više]

"Kad si sretan, i sunce za tobom žuri" ( Ivana Brlić - Mažuranić) Vijest ima dokument u privitku

Autor: MARIJA GRAČANIN, 12. 11. 2021. 11:46

Mnogo prije nego dijete nauči čitati i pisati, ono ima potrebu slušati. Voli slušati glas bliskih osoba, glazbu, zvukove, priče. Vrlo brzo nakon slušanja, ono ima potrebu stvarati pa mu moramo oprostiti kada bojicom ili prljavim rukama krene crtati po bijelom zidu ili ogledalu.

Motiv ovogodišnjeg likovnog natječaja „Velikani hrvatske prošlosti“ pripao je jednoj od najznačajnijih spisateljica za djecu, svjetski priznatoj pripovjedačici s naših prostora, Ivani Brlić-Mažuranić.

Stoga su učenici koji pohađaju produženi boravak zajedno s učiteljicom Marijom Gračanin i knjižničarkom Valentinom Bolješić, obilježili Dan hrvatskih knjižnica i pripremili se gledajući dokumentarni film o Ivani Brlić Mažuranić i animirani film „Kako je Potjeh tražio istinu“, za izradu likovnih djela koje ćemo slati na natječaj „Velikani hrvatske prošlosti“. 

eTwinning projekt: Uz čitanje riječi rastu 2, Škola je škola, boravak je baš fora

 [više]

Bajka od buča... Vijest ima dokument u privitku

Autor: Valentina Bolješić Vujaklija, 7. 11. 2021. 10:22

Dana, 6.11. 2021.mali kreativci matične škole s učiteljicama Višnjom Juričić,Tanjom Županić Brozović i Marijom Gračanin sudjelovali su na Bajci od buča u Ogulinu koja se održala na gradskoj tržnici.Učenici su ukrasili i donijeli svoje buče.Uživali smo u prigodnim radionicama,proizvdima od buča,tomboli i uživali u bajkovitoj atmosferi.Kako nam je bilo najbolje prikazuju fotografije.

 [više]

Pokrenuta inicijativa Uštedi energiju! Vijest ima dokument u privitku

Autor: Valentina Bolješić Vujaklija, 29. 10. 2021. 10:08

Pokrenuta inicijativa Uštedi energiju!

Naša školska knjižnica bogatija je za 10 slikovnica „Labelko spašava zemlju“.

Slikovnice su poklon projekta LABEL2020 i Fonda za zaštitu okoliša

Djeca slikovnicu mogu pogledati i čitati doma online na našoj stranici 
www.ustedienergiju.hr. ili posuditi u školskoj knjižnici, a na stranici imamo i razne edukativne video sadržaje vezano za uštedu energije u kućanstvu kao i prikladnu bojanku. 

Jednostavan i jasan tekst te poticajne ilustracije primjerene su za rad s djecom u učenicima mlađe školske dobi. Poučavanje djece u ranoj dobi s temama održivog razvoja i uvođenje u gospodarenje otpadom i energijom od velike je važnosti. Likovi u slikovnici predlažu načine na koje možemo doprinijeti  spašavanju Zemlje!

 [više]

Minuta za čitanje

Autor: Sanja Kurelac, 26. 10. 2021. 11:58

Minuta za čitanje -Jedan od većih izazova u obilježavanju Mjeseca hrvatske knjige je virtualni čitateljski maraton Hrvatskog čitateljskog društva. Ove godine nosi naziv Minuta za čitanje jer smo pozvani da jednu minutu čitamo naglas tekst hrvatskih autora i podijelimo ga s drugima.
 [više]

Code week & Hour of code

Autor: Anita Poljak, 22. 10. 2021. 21:35

Ove godine u periodu od 9. - 24. listopada obilježavali smo dva velika događaja na međunarodnoj razini.
Društvene inicijative čiji je cilj na zabavan i angažirajući način svima približiti programiranje i digitalnu pismenost.
Fotogalerije dostupne: link1 link2
 
 [više]

Godina čitanja - aktivnost Vijest ima dokument u privitku

Autor: Valentina Bolješić Vujaklija, 19. 10. 2021. 13:24

 

U Godini čitanja najvažnije je u čitanje uvesti nove učenike – stoga su učenici matične škole sa školskom knjižničarkom i učiteljicom  2. Razreda počeli školski projekt „Čitajmo zajedno“. Nastavit ćemo ga do kraja školske godine, čitajući naglas svaki mjesec novu priču. Prva je bila Škola bontona gospođice Mirice / James Maclaine, gdje su upoznali Roberta, malenoga rakuna, koji se nikad nije pristojno ponašao... Sve dok nije došao u Školu bontona gospođice Mirice. Prate ga na njegovom putu do lijepa ponašanja i usput uče što je to lijepo ponašanje. Zaželimo i njima uspješno čitanje i učenje!smiley

 

 

 [više]

Berba kukuruza sa 2. razredom OŠ Josipdol Vijest ima dokument u privitku

Autor: Valentina Bolješić Vujaklija, 19. 10. 2021. 11:45

 
Danas su učenici 2.a i 2.b razreda posjetili Adrianove imanje.Išli smo u berbu kukuruza jednog od jesenskih radova na selu.Bili smo jako vrijedni.Nakon berbe Adrianova mama nas je počastila sokom i muffinima.Puno smo toga naučili i zabavili.Fotografije prikazuju kako nam je bilo.
 [više]

MEĐUNARODNI TJEDAN DISLEKSIJE Vijest ima dokument u privitku

Autor: Valentina Bolješić Vujaklija, 7. 10. 2021. 13:00

Slikovnica Najposebniji dar  [više]

NOVO U ŠKOLSKOJ KNJIŽNICI

Autor: Valentina Bolješić Vujaklija, 7. 10. 2021. 10:00

Listopad je i Međunarodni mjesec školskih knjižnica pa su namjenska sredstva Ministarstva znanosti i obrazovanja stigla u pravo vrijeme. Knjižnica naše škole popunila se s 48 novih svezaka i dvije slagalice:

  1. Družba Pere Kvržice / Mato Lovrak
  2. Vlak u snijegu / Mato Lovrak
  3. Gregov dnevnik : Stara škola / Jeff Kinney
  4. Gregov dnevnik : Lijevo smetalo / Jeff Kinney
  5. Slagalica karta Europe
  6. Slagalica zastave svijeta

Dođite i provjerite !

 [više]

“Ne učimo za školu, nego za život.”

Autor: Valentina Bolješić Vujaklija, 5. 10. 2021. 12:13

SRETAN DAN UČITELJA

Svim učiteljima i nastavcima želimo sretan njihov dan – Svjetski dan učitelja. Cijenimo njihov trud i predanost u prenošenju znanja novim generacijama.

Svjetski dan učitelja obilježava se svake godine 5. listopada. Taj je dan prigoda da se pokaže da je rad učitelja i nastavnika prepoznat kao jedan od najvažnijih za ukupan razvoj društva te da se kao takav i cijeni.

Cilj Svjetskoga dana učitelja je mobilizirati podršku za nastavnike kako bi se osiguralo da će učitelji i dalje ispunjavati potrebe budućih generacija te podići obrazovanje na razinu društvene važnosti i izvući učitelje iz poluanonimnosti i dati im društvenu važnost koju zaslužuju. Prigoda je to i za isticanje važnosti rada svih učitelja i nastavnika i njihov utjecaj na razvoj društva u cjelini, te da se naglasi važnost te profesije, ali i samog obrazovanja čiji su oni nositelji, stoga se taj dan obilježava u više od 100 zemalja svijeta, pa tako i u Hrvatskoj. Proglasio ga je UNESCO godine 1994. u spomen na isti datum 1966. godine kada je potpisana Preporuka o statusu učitelja.

 [više]

HEP Za naše male genijalce

Autor: Anita Poljak, 4. 10. 2021. 11:52

Za naše male genijalce je projekt koji Hrvatska elektroprivreda d.d. organizira od 2015. godine. HEP donacijom računalne opreme, onim osnovnim školama kojima je to potrebno, želi poboljšati uvjete održavanja nastave i učenja te potaknuti razvoj kreativnog mišljenja.
Podržite naš video pregledom na i lajkom na YouTube-u.
 

 [više]

HRANA NIJE OTPAD, I JA MOGU UTJECATI

Autor: Valentina Bolješić Vujaklija, 29. 9. 2021. 12:53

„Hrana nije otpad, i ja mogu utjecati“

Povodom Međunarodnog dana osviještenosti o otpadu od hrane koji se obilježava 29. rujna svake godine, u našoj školi Ministarstvo poljoprivrede  podjelom edukativnih materijala za djecu školske dobi  je ukazalo na važnost usvajanja pozitivnih navika od najranije dobi.

U Republici Hrvatskoj godišnje na otpadu završi oko 400 tisuća tona hrane. Otpad od hrane predstavlja potrošene prirodne i ljudske resurse te pridonosi emisiji stakleničkih plinova. S druge strane, u Republici Hrvatskoj, oko 20% stanovništva živi u riziku od siromaštva i socijalne isključenosti.

Od ukupne količine bačene hrane, procjenjuje se da oko 53%, a prema nekim studijama čak i 70%, nastane u kućanstvima. Stoga je Ministarstvo poljoprivrede tijekom 2020. godine pokrenulo niz aktivnosti u cilju podizanja svijesti potrošača vezano uz problem prekomjernog bacanja hrane u Republici Hrvatskoj, a u svrhu promjene navika i ponašanja prilikom rukovanja s hranom, kod kuće, na poslu, u školi ili u restoranu. 

 

 [više]

BILO KUDA ČITAJ SVUDA

Autor: Valentina Bolješić Vujaklija, 24. 9. 2021. 08:36

HEIDI

U novoj školskoj godini i dalje traje Godina čitanja, jer i dalje želimo kod učenika osvijestiti koliko je čitanje važno, koliko im ono može olakšati učenje, koliko čitajući mogu uživati!

Zato čitajmo na neobičnim mjestima kao što je hodnik OŠ Josipdol. U prolazu, svaki dan po malo pročitaj Heidi…

 [više]

Ozaka kvalitete za projekt Malac, komunikacijski znalac

Autor: Anita Poljak, 23. 9. 2021. 19:31

eTwinneri učenici od 1.- 4. razreda 2020./2021. i njihove učiteljice: Anita Poljak, Katarina Butković i Sanja Kurelac osvojili su prestižne nagrade Quality Label i Pupil Quality Label za svoj prošlogodišnji projekt Malac, komunikacijski znalac. Ova nam je nagrada poticaj da i dalje sudjelujemo u eTwinning projektima i predstavljamo našu školu u eTwinning zajednici. Škole partneri bile su: OŠ Plaški i OŠ "Ivana Gorana Kovačića", Vrbovsko.
Više o provedenom projektu pročitajte i fotke pogledajte na:
 
 
 [više]

Produženi boravak

Autor: Anita Poljak, 3. 9. 2021. 11:23

Poštovani roditelji i učenici, prvi dan škole produženi boravak ne radi. S radom počinje u utorak 7. rujna. Vidimo se.

Učiteljica Marija Gračanin

 [više]

PRVI DAN NASTAVE

Autor: ZORICA JURAŠIĆ, 2. 9. 2021. 11:54

Poštovani roditelji, dragi učenici!

Kao što i znate, 6.rujna započinje nova školska godina. Toga dana nastava će se odvijati   do 10;30. kada će za učenike putnike biti organiziran prijevoz kao i marenda za sve .

Puno uspjeha i zadovoljstva u novoj školskoj godini !

 

 

 [više]

Obavijest prvašićima i njihovim roditeljim

Autor: Sanja Kurelac, 30. 8. 2021. 11:21

Dragi naši prvašići!

Zakoračili ste u novo razdoblje svog života, najljepše razdoblje, u đačko doba.
Čeka vas vrijeme druženja s prijateljima i prijateljicama iz razreda, vrijeme učenja novih, lijepih i zanimljivih stvari. Čeka vas istraživanje i otkrivanje čudesnog svijeta znanja, kroz koje će, korak po korak, rasti i sazrijevati vaše samopouzdanje i vaša osobnost.
Škola je jedno divno putovanje kroz koje ćete iz djeteta izrasti u mladu osobu koja zna što želi od života i koja je prepoznala svoj životni put.
Na svakom putu, pa tako i ovom školskom, ponekad se pojave problemi. Ako vidite  da ne možete sami riješiti problem obrati se učiteljici, mami, tati ili prijateljici. Svaki problem u životu se može riješiti otvorenim razgovorom s osobom kojoj vjeruješ.
Znam da vas pomalo muči kakve ćete imati ocjene. Ne bojte se. Na tom putu znanja svi ćemo pomagati.

I zato sretani i s osmjehom na licu dođite u školu  koju ćete pohađati ( Josipol, Oštarije, Tounj )  6. rujna 2021. s početkom u 8 sati u pratnji jednog roditelja.

Tamo će vas dočekati vaše učiteljice, ravnateljica, stručna služba i dati vama i roditeljima potrebne informacije.

Ponesite i torbe jer vas čekaju nove knjige pune zanimljivih sadržaja, kao i zaštitne maskice .

Dragi prvašići, roditelji, želimo vam da put na koji krećete bude lagan i uspješan uz obilje veselja i zadovoljstva!

Djelatnici OŠ Josipdol

 [više]

Rang lista za upis u redovni program ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja u Dječji vrtić " Tounjska spužvica"

Autor: ZORICA JURAŠIĆ, 25. 8. 2021. 09:35

Temeljem provedenog javog natječaja, prikupljene dokumentacije sukladno mjerilima i kriterijima bodovanja Povjerenstvo za upis djece utvrdilo je da za  prijavljene kandidate sljedeći broj bodova :

 

REDNI BROJ

ŠIFRA DJETETA

UKUPAN BROJ BODOVA

1.

002 ( Skočić)

63

2.

004 ( Brletić )

60

3.

001 ( Kolić )

30

4,

003 ( Kolić )

30

Odlukom Povjerenstva odobreni su svi zahtjevi za upis u dječji vrtić " Tounjska spužvica" u pedagoškoj godini 2021./22.

 [više]

Obavijest Vijest ima dokument u privitku

Autor: Sanja Kurelac, 27. 7. 2021. 10:46

Poštovani roditelji,
u privitku je popis udžbenika koji će vaša djeca koristiti tijekom iduće, 2021./22. godine, a iste će ih čekati prvog dana nastave. 
U popisu nema udžbenika za 6. razred jer su identični kao i prošle godine.
 
 
 [više]

Dodatni radni materijali za školsku godinu 2021./2022.godinu Vijest ima dokument u privitku

Autor: Sanja Kurelac, 15. 7. 2021. 13:14

 [više]

Učenici 8. razreda PŠ Lucije Capan iz Tounja izradili bajku Snjeguljica (Schneewittchen) na njemačkom jeziku

Autor: Sanja Kurelac, 8. 7. 2021. 13:59

        Učenici 8. razreda PŠ Lucije Capan iz Tounja, Josip Brletić, Tihana Skočić i Emilija Vranešić, su u okviru izvannastavne aktivnosti iz njemačkog jezika izradili bajku Snjeguljica (Schneewittchen) na njemačkom jeziku. Originalnu bajku braće Grimm su saželi i ilustrirali, te smo je dali tiskati u nekoliko primjeraka dostupnih za sve zainteresirane u našim školskim knjižnicama. Zahvaljujući učiteljici informatike Aniti Poljak, bajka nam je dostupna i u digitalnom obliku na poveznici tinyurl.com/4x7spsud  Učenici su jučer, 7.srpnja u pratnji ravnateljice Anđeline Božičević i učiteljice njemačkog jezika Nine Duić posjetili dječji vrtić Tounjska spužvica. Predstavili su mališanima svoj rad, darovali im bajku te ih obradovali čokoladicama. Cilj je poticanje višejezičnosti i buđenje interesa u najmlađih za učenjem njemačkog jezika kroz njima primjerene i zabavne sadržaje. Osmijeh na licima mališana dovoljan je poticaj da se nastavimo truditi i nadamo se da će se što više djece uključiti u nastavu i aktivnosti iz njemačkog jezika kako bi se zabavili i obogatili znanjem.

Foto-galerija

 [više]

Naši osmaši primili su danas svjedodžbe na zajedničkoj svečanosti u sportskoj dvorani matične škole u Josipdolu

Autor: Sanja Kurelac, 6. 7. 2021. 23:38

Naši osmaši u koronskoj 2020./2021. primili su danas svjedodžbe na zajedničkoj svečanosti u sportskoj dvorani matične škole u Josipdolu ispred svojih učitelja i ravnateljice, te roditelja i načelnika Općine Josipdol Drage Rudančića. Osmaši iz škola Josipdol, Tounj i Oštarije primili su od svojih razrednika svjedodžbe i čokolade, a koji su zavrijedili dobili su pohvalnice za odličan uspjeh, te zahvalnice oni učenici koji su sudjelovali na višim razinama natjecanja, županijska i viša. Njihovi učitelji mentori također se od ravnateljice primili zahvalnicu za rad i predstavljanje naše škole.

 [više]

Malac, komunikacijski znalac

Autor: Anita Poljak, 18. 6. 2021. 15:23

Twinning projekt Malac, komunikacijski znalac uspješno je proveden. Sudjelovali su učenici OŠ "Josipdol" i svih područnih škola s učiteljicama: Katarinom Butković, Sanjom Kurelac i Anitom Poljak, škole partneri su nam bili OŠ Plaški i OŠ "Ivana Gorana Kovačića", Vrbovsko s učiteljicom Jelkom Šegan.

Kao rezultat projektna nastali su i ovi radovi:

Digitalna knjiga i Digitalna ploča

 

 

 [više]

Ljetna škola informatike Vijest ima dokument u privitku

Autor: Anita Poljak, 8. 6. 2021. 15:29

U privitku je program ljetne škole koja će se održavati od 28.6. do 17.7.2021. u Karlovcu. Zainteresirani učenici mogu se javiti svojim učiteljicama informatike. 

 

 [više]

NOVO U ŠKOLSKOJ KNJIŽNICI

Autor: Valentina Bolješić Vujaklija, 2. 6. 2021. 10:34

365 sportskih priča

365 sportskih priča za laku noć autora Brune Kovačevića, komplet je knjiga koji se sastoji od 4 dijela. U svakoj od priča zaustavljen je trenutak vremena, dah povijesti, dio prošlosti velikih trijumfa i slavlja, poraza i neponovljive, teško ispričane gorčine tuge. Ukupno četiri knjige sadrže gotovo 800 stranica  inspirativnog teksta i fantastičnih ilustracija.

 

 [više]

Malac, komunikacijski znalac

Autor: Anita Poljak, 1. 6. 2021. 15:45

Zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da je eTwinning Nacionalna služba za podršku odobrila naš projekt pod nazivom Malac, komunikacijski znalac. U predviđene aktivnosti planiramo uključiti učenike matične škole OŠ “Josipdol” te svih njenih područnih škola: Tounj, Oštarije i Skradnik te Osnovnu školu Plaški, a veselimo se i drugim potencijalnim partnerima. Učiteljice partnerice i pokretačice projekta su Katarina Butković i Anita Poljak.

 

 [više]

Rezultati plesnih skupina Virtualnog plesnog show-a

Autor: Anita Poljak, 31. 5. 2021. 13:23

Plesna skupina iz PŠ “Siniša i Zrinko Rendulić” Oštarije kroz projekt Školski plesni virtualni show za osnovne i srednje škole ostvarile su pravo nastupa na završnici projekta koji će se održati u Poreču od 10.-11.6.2021. godine.
Čestitamo učenicama i mentorici Maji Stošić, profesorici kineziologije.
 
 [više]

„ Pipi Duga Čarapa otkriva Hrvatsku „ eTwinning projekt Vijest ima dokument u privitku

Autor: Valentina Bolješić Vujaklija, 27. 5. 2021. 12:46

Pipi Duga Čarapa je fantastična priča o znatiželjnoj i hrabroj djevojčici u kojoj se miješa stvarno i nestvarno. Čitale su je generacije i generacije i sada je Pipi odlučila doputovati u Hrvatsku i upoznati državu, stanovnike i kulturu.

Djeca i njihovi nastavnici upoznali su Pipi s osobitostima njihovih krajeva, pomogli joj u stjecanju novih znanja. Suradnja  je  to između škole u Švedskoj i mnoštva škola u našoj zemlji putem eTwinnig projekta.

Mala lutka Pipi i dnevnik koji ju prati na putovanju su već treću godinu i sada je Pipi posjetila i OŠ Josipdol, upoznala kraj, ljude, djecu i ide dalje puna  lijepih uspomena.

Kao pravi gost, nosi sa sobom dašak povijesti, kulture i života djece u Švedskoj.

Dobro nam došla Pipi!

https://www.youtube.com/watch?v=MeuCg_H6a50

 [više]

Animacijski koncert za upis učenika 2.ih i 3ih razreda u Osnovnu glazbenu školu

Autor: Anita Poljak, 26. 5. 2021. 13:08

Poštovani,
na poveznici https://youtu.be/CJELd7nEMt0 nalazi se animacijski koncert učenika
i djelatnika Osnovne glazbene škole pri OŠ Ivane Brlić - Mažuranić 

 

 [više]

Terenska nastava

Autor: Sanja Kurelac, 22. 5. 2021. 07:30

       U sklopu terenske nastave tehničke kulture učenici 8.r. PŠ Tounj posjetili su kamenolom Rudar d.o.o. U kamenolomu nas je dočekala voditeljica Gordana Neralić koja nam je detaljno opisala i pokazala cijeli proces dobivanja raznih granulacija kamena te proces dobivanja asfalta. Zahvaljujemo se tvrtci Rudar d.o.o. što su nas ugodno dočekali i educirali o tehnološkom procesu rada tvrtke. Učenici su uživali zajedno sa učiteljem tehničke kulture Mirom Rahanom što je vidljivo i iz slika u privitku.

 
 [više]

Odluka o načinu izvođenja nastave Vijest ima dokument u privitku

Autor: Anita Poljak, 23. 4. 2021. 12:19

Poštovani,
u privitku dostavljamo Odluku o načinu izvođenja nastave od 23.04.2021. za Karlovačku županiju.
 [više]

Arhiva naših vijesti   
 
Facebook škole
INFORMATIKA

 

         

Oglasna ploča
Novo u "literarnom"
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka
Korisni linkovi
Tražilica
CMS za škole logo
Osnovna škola "Josipdol" / Karlovačka 17, HR-47303 Josipdol / os-josipdol.skole.hr / ured@os-josipdol.skole.hr
preskoči na navigaciju