preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Josipdol"

 > Naslovnica
vijesti

Posljednji ispraćaj učiteljice Milene Capan

Autor: Josip Anušić, 7. 4. 2017. 22:33

pok. Milena Capan

Poštovani prijatelji, kolege učiteljice i učitelji, djelatnici OŠ Josipdol, Tounj i Oštarije, sadašnje i bivše generacije učenika, zauvijek nas je napustila učiteljica Milene Capan u svojoj 61. godini života. Nakon duge i teške bolesti preminula je u svome domu 5. travnja 2017. u krugu svoje obitelji. Usnula je svoj vječni sanak grljena od muža Milana i kćeri Nataše i Ksenije, s tugom i ljubavlju.

Milena Capan r. Blagojević, rođena je  15. lipnja 1956. od oca Petra i majke Jovanke u Novoj Gradišci gdje se i školovala. Uspješno je diplomirala 1978.godine na Pedagoškoj akademiji u Petrinji i stekla zvanje nastavnika Hrvatskog jezika. Do smrti je ostvarila ukupan staž u trajanju od 38 godina i 11 mjeseci. Zadnje godine staža uz redovitu nastavu hrvatskog jezika, obnašala je dužnost voditeljice Područne osnovne škole Lucije Capan u Tounju.

[više]

Dan broja pi

Autor: Ana Boban, 2. 4. 2017. 08:25

Dana 14.03.2017. godine učenici škole Tounj obilježili su Dan broja pi. Ove godine odlučili smo napraviti plakat na školskom igralištu. Učenici 8.razreda pod vodstvom učiteljice Ane Boban, kredama su započeli izradu plakata. Pridružili su im se učenici 5. razreda s učiteljicom Katarinom Butković. Uz veliku volju, kroz igru i zabavu, nešto novo smo naučili, a staro ponovili. Igralište je dobilo sasvim novi izgled.

 

Fotogalerija

[više]

„Kamo nakon osnovne škole?“ Vijest ima dokument u privitku

Autor: Anita Poljak, 29. 3. 2017. 09:15

U prilogu je ažurirana brošura „Kamo nakon osnovne škole?“.  Izmjene se odnose na sadržaj nastavnih planova i programa za pojedina zanimanja.

[više]

Dan škole

Autor: ANITA Žanić Prebežić, 19. 3. 2017. 12:33

 U petak 17. ožujka 2017. svečanim dramsko- scenskim programom proslavili smo Dan škole.  U prvom dijelu programa ravnateljica gđa. Anđelina Božičević je podijelila priznanja učenicima koji su sudjelovali na natjecanjima na županijskoj razini i ostvarili iznimne rezultate, a mentori su dobili prigodne zahvalnice. Prvi puta na proslavi Dana škole proglasili smo učenicu generacije, učenicu PŠ Oštarije Iris Božičević koja je dobila  besplatno maturalno putovanje od Turističke agencije Klek. Učenička zadruga Ča veliki ča mali izložbom svojih radova u prostoru škole proslavila je deset godina postojanja. Tema ovogodišnjeg programa je sreća. Što nas čini sretnim? Je li nam potrebno puno ili malo da bismo bili sretni? Tijekom programa mogli smo čuti kratke izjave naših učenika prvog i drugog razreda o tome što njih čini sretnim. 

[više]

Posjet starijima i nemoćnima

Autor: Josip Anušić, 15. 3. 2017. 22:21

Danas je bio tako lijep dan. Ne samo zbog sunca koje nas ugodno obasjalo i zagrijalo, već, još više nas je obasjao prijem i toplina korisnika usluga i Udomiteljskih obitelji za brigu o starijim i nemoćnima.
Posjet učenika 8.-og razreda iz OŠ Josipdol starijima i nemoćnima kod udomiteljskih obitelji Žanić i Rendulić 15.3.2017. u povodu nadolazećeg Dana škole Josipdol.

[više]

Natječaj Vijest ima dokument u privitku

Autor: Valentina Rahan, 13. 3. 2017. 12:39

NATJEČAJ

za popunu radnog mjesta

 

Stručnog suradnika edukacijsko-rehabilitacijskog profila - defektolog - 1 izvršitelj na određeno nepuno radno vrijeme od 20 sati tjedno do prestanka mandata osobe imenovane ravnateljicom škole

[više]

Županijsko natjecanje iz povijesti

Autor: MIRELA MATOVIĆ, 7. 3. 2017. 21:14

Još jedna izvrsna vijest sa županijskog natjecanja povijesti održanog  u Osnovnoj školi Vladimir Nazor u Dugoj Resi - učenik 7. razreda u Oštarijama DOMAGOJ BELANČIĆ osvojio je 2. MJESTO! 
Sam poziv za sudjelovanje na županijskom natjecanju velika je pohvala budući je ove godine pozvano vrlo malo učenika zbog težine prethodnog ispita sa školskog natjecanja.
Čestitke Domagoju!
 

[više]

Vjeronaučna olimpijada u Perušiću

Autor: Anita Poljak, 2. 3. 2017. 20:56

IZVRSNO, IZVRSNO DRUGO MJESTO na vjeronaučnoj olimpijadi u Perušiću..Tri odlične ekipe naših škola Oštarije, Tounj i Josipdol
..tri kruga vrlo teških zadataka..živci na rubu, ali naši učenici dali su sve od sebe, ostali koncentrirani do kraja i od ukupno 26 ekipa naša ekipa iz Oštarija, četiri prekrasne djevojčice pod vodstvom vjeroučitelja Josipa Anušića osvojile su visoko drugo mjesto.. Čestitke svim našim učenicima na sudjelovanju..Ponos do neba za ravnateljicu..

[više]

Županijsko natjecanje iz matematike

Autor: Josip Anušić, 2. 3. 2017. 11:18

Izvrsne vijesti sa županijskog natjecanje iz matematike održanog u školi Grabrik - Karlovac, naša učenica 7.raz, LEA BERTOVIĆ, OSVOJILA 3. MJESTO na ovom natjecanju. Čestitke Lei koja je u prvom krugu natjecanja između 61 sedmaša uspjela upasti među 12 koji su pozvani na županijsku razinu natjecanja i tu uspjela ostvariti ovaj zavidan rezultat.

[više]

Produženi boravak u Oštarijama

Autor: Anita Poljak, 2. 3. 2017. 11:13

 

U produženom boravku kao i uvijek radna i vesela atmosfera. Učenici mjesec veljaču učinili veselu, šarenu i zabavnu.

 

Fotogalerija

[više]

Maskembal u OŠ Josipdol

Autor: VESNA DOMITROVIĆ, 1. 3. 2017. 21:14

 

Maskembal u OŠ Josipdol,
odabir naj maske te ples pod maskama i ove godine na veliko zadovoljstvo naših učenika!

 

fotogalerija

 

[više]

Maškare u Tounju

Autor: Nina Duić, 1. 3. 2017. 12:38

Utorak, 21.2.2017., škola Tounj. Već na samom ulazu u školu na licu nam se spontano pojavljuje osmijeh. Učenici s radošću pokazuju jedni drugima svoje maske nestrpljivo očekujući trenutak kada će ih moći svi vidjeti.  Učenici nižih razreda uputili su se 3. sat prema školskoj dvorani gdje su, uz vodstvo svojih razrednica, predstavili svoje maske i zabavili se uz glazbu, igre i ples.

[više]

STEM revolucija u našoj školi ide dalje!

Autor: Katarina Butković, 27. 2. 2017. 07:50

Nakon veoma uspješnog uključenja u Croatian Makers ligu, napravili smo i korak dalje.  Prijavili smo školu za projekt BBC micro:bit te nam je donirano 20 micro:bitova. No kako smo htjeli uključiti još više učenika iz naših škola u Josipdolu i Tounju, nakon što su Oštarci već uključeni u projekt, zatražili smo dodatan broj micro:bitova i iskreno se nadamo da će stići što prije. Radionica za mentore je održanja u Ozlju, te smo spremni za daljnje učenje, igru i programiranje s našim učenicima.

Ovim projektom stvara se aktivna zajednica nastavnika, kojoj su se pridružili učenici naše matične škole Josipdol te područnih škola Tounj i Oštarije na čelu sa ravnateljicom Anđelinom Božićević i mentoricama Anitom Poljak i Katarinom Butković. 

[više]

Glagoljaški susret Vijest ima dokument u privitku

Autor: MIRJANA GRUBIŠIĆ, 22. 2. 2017. 23:20

Utorak, 21. veljače 2017. od 8:00 do 9:30 sati u Gradskoj knjižnici i čitaonici u Ogulinu upriličen je susret ogulinskih i oštarskih maćih glagoljaša, sudionika eTwinning projekta "Glagoljamo".

[više]

ŽUPANIJSKO NATJECANJE U SPORTSKOJ GIMNASTICI

Autor: MAJA STOŠIĆ, 21. 2. 2017. 17:26

Na ŽUPANIJSKOM NATJECANJU U SPORTSKOJ GIMNASTICI održanom u subotu, 18. veljače 2017. učenice naše škole: Lea Vuković - 4.razred, Karmen Gračanin - 3.razred ( PŠ Oštarije), Ivana Marinić  - 2.razred, Danijela Poljak - 7.b, Sanja Miščević - 7.b, osvojile su 8. mjesto. Njihove mentorice bile su Petra Vučić i Maja Stošić. Čestitamo učenicama! Bravo!

 

Slike

[više]

Infokup - županijsko natjecanje

Autor: Anita Poljak, 20. 2. 2017. 17:35

U petak, 10. veljače 2017. godine, u Osnovnoj školi "Turanj" u Karlovcu, održano je županijsko natjecanje iz informatike. U kategoriji Osnove informatike sudjelovalo je 25 učenika. Našu školu izvrsno je predstavio učenik 8. razreda Edi Graovac iz Područne škole Siniša i Zrinko Rendulić osvojivši 3. mjesto.

Službeni rezultati

[više]

Pokretanje Code Club-a Karlovac Vijest ima dokument u privitku

Autor: Anita Poljak, 16. 2. 2017. 13:50

Udruga informatičara od svog osnutka 1993. godine sustavno radi na podizanju informacijske pismenosti na području Karlovačke županije. Prioritet joj je obrazovanje mladeži – učenika osnovnih i srednjih škola i njihovih nastavnika. Akcent daju poduci iz programskih jezika (trenutno su to: Logo, Basic, Python, C, izrada igara, programi za izradu web stranica)...

[više]

Radionica "Znakovni jezik"

Autor: Anita Poljak, 15. 2. 2017. 11:28

U matičnoj školi u Josipdolu i područnim školama u Oštarijama i Tounju održane su Radionice „Znakovni jezik“. Radionice je održala učiteljica razredne nastave iz Prve osnovne škole Ogulin. Hvala kolegici Mariji Starčević što je svoje vrijeme i znanje podijelila s našim učenicima.

Cijena radionice iznosila je  10 kuna, a sav prihod je išao u humanitarne svrhe za liječenje i oporavak učenice Prve OŠ ( Za Emin osmjeh).  Naši učenici su se rado odazvali ovoj humanitarnoj radionici, a pritom su naučiti osnovne elemente znakovnog jezika i dobro se zabaviti.

[više]

Valentinovo

Autor: Josip Anušić, 14. 2. 2017. 17:16

 

Valentinovska zabava, ples, večer, kako god nazvali, i ove godine je održana u društvenom domu DVD-a u OŠtarijama za učenike 7.-ih i 8.-ih razreda iz škola Tounj, Josipdol i Oštarije. Puno igara, izbora najboljih, ali najviše neformalne zabave i plesa.

 

Slike

[više]

Roditeljski sastanak

Autor: Anita Poljak, 14. 2. 2017. 11:59

Poštovani roditelji,

U četvrtak, 16. veljače u 17 sati održat će se roditeljski sastanak vezan uz organizaciju  terenske nastavu koja će se realizirati u  Klagenfurtu (Minimundus). Sastanak će se održati u prostorijama matične škole u Josipdolu.

Odlazak u Klagenfurt planiran je 28. travnja (petak ; vikend prije 1. svibnja, Praznika rada).

Molimo Vas da se odazovete sastanku, kako bi pravodobno i točno bili informirani o planu i programu terenske nastave i o načinu plaćanja. Sastanku će biti nazočan i predstavnik turističke agencije.

Voditeljica terenske nastave: Dragica Tolušić, prof.

[više]

Školsko natjecanje iz matematike

Autor: Tihana Sabo, 7. 2. 2017. 07:28

U četvrtak, 26.1.2017. održano je školsko natjecanje iz matematike na kojem su iz naše škole sudjelovali učenici Lea Bertović (7.  razred) te Iris Božičević i Edi Graovac (8. razred).

Od ukupno 61 učenika sedmih razreda u Karlovačkoj županiji, učenica Lea Bertović zauzela je odlično 12. mjesto te ima priliku sudjelovati na Županijskom natjecanju koje će se održati 28.2.2017.
 

Svim učenicima čestitamo na upornosti i trudu, a Lei želimo puno uspjeha u daljnjem natjecanju. 

[više]

Dan sigurnijeg interneta i nagradni kviz

Autor: Anita Poljak, 6. 2. 2017. 23:01

Dan sigurnijega interneta obilježen je 7. veljače, a cilj je bio istaknuti i promicati sigurnije i odgovornije korištenje tehnologije i mobilnih uređaja, posebice među mladima. 
Naša se škola uključila u ovaj projekt. Na satovima informatike učenici od 5.-8. razreda sudjelovali su u prigodnim radionicama o sigurnosti na internetu, a pridružili su nam se i Mali informatičari iz 4. razreda iz Tounja. Učenici su mogli sudjelovali i u kvizu, gdje su imali priliku provjeriti svoja znanja o sigurnosti na internetu, ali i osvojiti vrijedne nagrade.( www.dansigurnijeginterneta.org.)

Fotogalerija

Izvor:  www.csi.hr

[više]

Infokup - školsko natjecanje

Autor: Anita Poljak, 6. 2. 2017. 18:09

U četvrtak, 19.01.2017. održano je školsko natjecanje iz informatike Infokup. Na natjecanju je sudjelovalo četvero učenika u kategoriji Osnove informatike. Sudjelovali su učenici 8. razreda iz Tounja: Fabijan Ljubanović i Patricija Gočen, iz Josipdola Sara Rendulić i iz Oštarija Edi Graovac.

Od 75 učenika u Karlovačkoj županiji koji su pristupili školskom natjecanju u ovoj kategoriji naš je Edi na drugom mjestu. Na županijsko natjecanje pozvano je 25 učenika.

Čestitamo svim natjecateljima, a Ediju želimo puno uspjeha u daljnjem natjecanju.

Službeni rezultati:

[više]

Dan sigurnijeg interneta 07.02.2017.

Autor: Anita Poljak, 1. 2. 2017. 17:25

Svake veljače udruženje Insafe/INHOPE uz potporu Europske Komisije organizira Dan Sigurnijeg Interneta kojemu je cilj promicanje sigurnije i odgovornije upotrebe online tehnologije i mobilnih uređaja, posebice među djecom i mladima. Svake godine na drugi dan drugog tjedna drugog mjeseca tisuće ljudi diljem svijeta se udruže kako bi sudjelovali u događajima i aktivnostima kojima žele podići svijest o sigurnosnim problemima na internetu.

 

[više]

LIDRANO- područni susret 2017.

Autor: ANITA Žanić Prebežić, 31. 1. 2017. 11:01

 U petak 27. siječnja 2017. u Prvoj osnovnoj školi u Ogulinu je održan Područni susret LIDRANO. Okupili su se učitelji i učenici OŠ Plaški, OŠ Ivane Brlić- Mažuranić, Prva osnovna škola i OŠ Josipdol. U dramsko- scenskom stvaralaštvu našu školu predstavljali su učenici PŠ Lucije Capan  s predstavom Totalni makeover i učenici PŠ Oštarije Šimun Cazin i Dijana Filipčić u pojedinačnom scenskom nastupu s tekstom S.Pilić: Kako me zovu, i Jozef iste autorice.

[više]

Obavijest

Autor: Anita Poljak, 17. 1. 2017. 14:36


Poštovani roditelji,
zbog vremenskih uvjeta školski autoprijevoznik nije u mogućnosti vršiti prijevoz učenika s područja Modruških Sabljaka i Cerovnika.. 
Ukoliko učenici ne dođu u školu izostanak će biti opravdan..
U slučaju poboljšanja vremenskih uvjeta, prijevoz će biti organiziran prema planiranom rasporedu.
Zahvaljujem na razumijevanju, Anđelina Božičević.

 

[više]

Humanitarna akcija učeničke zadruge „Ča veliki,ča mali“

Autor: Anita Poljak, 16. 1. 2017. 14:38

Učenička zadruga „Ča veliki,ča mali“ organizirala je humanitarnu akciju za pomoć u liječenju djevojčice Emme koja  ide u Prvu osnovnu školu Ogulin. Emma se svim snagama bori za svoj oporavak, za svoje djetinjstvo koje je prekinuto. Pomoći onima kojima je pomoć potrebna nešto je što čovjeka može učiniti sretnim jer je učinio neko dobro djelo. Vjerujemo da se dobro dobrim vraća. Svoju djecu moramo naučiti da nije loše davati i pomagati pogotovo onima kao što je naša Emma. Nadamo se da će naša Emma opet imati sretno djetinjstvo.

Prodavali su se proizvodi učeničke zadruge i organiziran je turnir u odbojci. Ukupno je skupljeno 1045,00 kuna.

 

[više]

Dan škole u Tounju

Autor: PETAR MALNAR, 27. 12. 2016. 17:55

Skoro uvijek odlične stvari pamtimo po datumima. Rođendane slavimo, vjenčanja, obljetnice. Sve dobro što nam se je dogodilo vezano je  za datume. Oni čine povijest sredine u kojoj radimo i  živimo. Zbog toga naziv  ovog  članak nema slova i riječi. Samo su  u njemu  brojke koje pokazuju datum.

[više]

Lijepo je biti učitelj

Autor: PETAR MALNAR, 22. 12. 2016. 12:22

Oštarije. Sedam sati ujutro. Ulazim u razred i ostajem iznenađen. Osmaši sjede u klupama, a pred njima alat. Smješkaju se i u šali govore : " Ha - kasnite profesore, čekamo vas". Ne preostaje mi ništa drugo nego s toplinom oko srca ispričati se. Da, dobro ste pročitali-sedam sati ujutro. Predsat nije još počeo, a oni spremni za izradu vježbe. Treba napraviti spojeve vodiča i strujni krug.

[više]

Prosinac u Josipdolu

Autor: VESNA DOMITROVIĆ, 19. 12. 2016. 12:38

Bruno Krajcar:
"Kad dođe zima i padne snijeg
znam da se bliži najljepši blagdan
kad Isus dolazi spasiti svijet
da srca tvrda otopi ko led!

I svi ce ljudi bolji tad biti
Jedna ce zvijezda zasjat na nebu.
Zvona ce tiho jecat u noći.
Svoj djeci svijeta Nikola ce doći...."

[više]

Vesela filatelisticka radionica u Josipdolu!

Autor: VESNA DOMITROVIĆ, 16. 12. 2016. 09:15

 

 

 

Fotogalerija

[više]

U karlovačkom akvariju!

Autor: VESNA DOMITROVIĆ, 16. 12. 2016. 09:09

 

 

 

 

 

Fotogalerija

[više]

Robotičari na natjecanju

Autor: Katarina Butković, 15. 12. 2016. 13:48

Pozitivna nervoza, ali to je valjda uvijek tako prije nečeg važnog!

Pa tako i tog utorka ujutro, nešto ne ide doručak, ne ide kava... Bliži se vrijeme polaska! Kamo? Pa u Draganić, na natjecanje robotičara! :)

[više]

U MISLIMA S EMOM

Autor: Anita Poljak, 8. 12. 2016. 11:20

Poštovani roditelji, dragi učenici

još jednom smo se uvjerili u humanost i suosjećajnost kako naših učenika, tako i roditelja i sumještana Općina Josipdol i Tounj. Često, kada nas netko upita kako smo, volimo reći: „Dobro je dok je zdravlja“, no što kada nas zdravlje iznevjeri već u samom začetku života i u trenucima dok bismo trebali uživati u mladosti, druženju s vršnjacima, prvim simpatijama, život nas čeliči i propituje našu izdržljivost, našu želju za životom.

            Upravo se to događa hrabroj Emi koja se svim snagama bori za svoj oporavak, bori za svoje djetinjstvo koje je prekinuto.

Pomagati onima kojima je pomoć najpotrebnija nešto je najljepše što čovjek može dati i učiniti. Uistinu vjerujem da se dobro dobrim vraća i u tom duhu praćeni takvom idejom moramo odgajati našu djecu, zajednički, i roditelji i mi učitelji. Naučiti ih da nije loše davati i pomagati pogotovo onima koji nisu birali  da budu bolesni ili nemoćni.

            

[više]

FUTSAL - gradsko natjecanje

Autor: MAJA STOŠIĆ, 8. 12. 2016. 11:15

U petak, 2.prosinca 2016. godine održano je gradsko natjecanje u futsalu. Natjecanje se održalo u  Ogulinu. Prvo mjesto osvojila je Prva  osnovna škola Ogulin. Drugo mjesto pripalo je osnovnoj školi I.B.Mažuranić Ogulin, dok je treće mjesto osvojila osnovna škola Josipdol. Učenici naše škole pokazali su zavidno funkcioniranje u timskom radu, sportsko ponašanje i zasluženo ponijeli kući brončane medalje.

Iskrene čestitke!

Fotogalerija

[više]

SVETI NIKOLA U TOUNJU

Autor: Patricija Gočen, 7. 12. 2016. 12:36

Dana 6. prosinca u 10:45 sati u Područnoj školi Tounj održana je mala priredba povodom svetog Nikole. Djeca nižih razreda koja su sudjelovala u priredbi od ranog su jutra isprobavala svoje recitacije, pjesme i igrokaze kako bi sve izgledalo savršeno za svetog Nikolu. Dok su jedni radili zadnje probe, naša kuharica i učiteljica Tanja radile su fine fritule koje su se prodavale za humanitarnu akciju. Humanitarna akcija se održala za djevojčicu Emu koja je teško bolesna te su svi skupljeni novci od prodanih fritula dani za njezino brže ozdravljenje. Već u 10:15 roditelji su počeli dolaziti i zauzimati svoja mjesta. Uz fine fritule koje su gotovo svi roditelji zadovoljno jeli, roditelji i ostali mogli su kupiti božićne ukrase koje je radila i prodavala Likovna grupa.

[više]

„U mislima s Emom“

Autor: Anita Poljak, 1. 12. 2016. 10:24

Poštovani roditelji,

humanost je vrlo važna vrlina, a već smo se bezbroj puta uvjerili u iznimnu humanost kako naših učenika, tako i roditelja, stoga  Vas  molim da podržite našu akciju „U mislima s Emom“ koju ćemo organizirati u svim našim školama prema slijedećem rasporedu:

Petak, 2. 12. 2016. Škola Josipdol,
Utorak, 6.12.2016. Pš Lucije Capan, Tounj
Srijeda, 7.12. 2016. Pš Siniše i Zrinka Rendulića, Oštarije

[više]

Večer matematike 2016.

Autor: Tihana Sabo, 28. 11. 2016. 07:36

Poštovani roditelji, učenici, učitelji...

Pozivamo Vas da nam se i ove godine pridružite na Večeri matematike koju ćemo obilježiti 1.  prosinca 2016. u prostorijama osnovne škole Siniše i Zrinka Rendulića u Oštarijama s početkom u 18:00h. 

Večer matematike organizira Hrvatsko matematičko društvo, a održava se svake godine po dječjim vrtićima, osnovnim i srednjim školama.

[više]

Posjet učenika osmih razreda Gradu heroja – Vukovaru

Autor: MIRELA MATOVIĆ, 25. 11. 2016. 17:37

Dana 21.11. učenici osmih razreda Osnovne škole Josipdol, Oštarija i Tounja u pratnji vjeroučitelja Josipa Anušića te učiteljica Snježane Brozinić i Mirele Matović uputili su se na dvodnevnu terensku nastavu u Grad heroja, Vukovar.

U sklopu projekta „Posjet osmih razreda Vukovaru“ učenici su obišli memorijalna mjesta u Vukovaru gdje su učili o vrijednostima Domovinskog rata i bitke za Vukovar.

[više]

Robotika od ove školske godine i u našoj školi

Autor: Katarina Butković, 24. 11. 2016. 12:19

Od ove školske godina naša škola je postala bogatija za 5 malih robota, pitate se kakvih robota?! E, onda nastavite čitati.  smiley 

[više]

Djeca djeci

Autor: Anita Poljak, 23. 11. 2016. 08:47

Humanitarni koncert za Emmu u subotu 26. studenog 2016.u 19 sati u Gradskoj sportskoj dvorani.

 

 

 

 

.

[više]

MOLITVA ZA BRANITELJE

Autor: Anita Poljak, 19. 11. 2016. 09:45

Zahvaljujemo ti Gospodine Bože za naše prijatelje, sve naše pređe koji su život svoj dali u obrani naše domovine Hrvatske. Danas se posebno sjećamo branitelja Vukovara koji su herojski više od tri mjeseca hrabro branili svoj voljeni grad. Zahvaljujemo ti na njihovoj hrabrosti i odlučnosti i na njihovoj spremnosti da brane svoj dom i svoju Domovinu.

[više]

Kolona sjećanja…

Autor: PETAR MALNAR, Anita Poljak, 19. 11. 2016. 09:16

Kolona sjećanja….  

                          
onih koji se nisu  rodili kada je agresor pokušao ubiti Vukovar. Misleći da će nestati  oživjeli su ga jače nego ikada. Svake godine sve više je onih koji hodaju u koloni sjećanja i tako odaju počast mladosti koja je jedino dala ono što je imala – život. Bezgraničnu ljubav prema domovini i gradu mijenjali su za smrt, za mučenje, za logore,za patnju i bol. Kolona je sve duža,tisuće prilaze i hodaju, dolaze iz svih krajeva Hrvatske. Iznad njih je zrak sve mirniji,tišina sve jača. Samo Dunav i dalje svojim valovima grabi prema Crnom moru. 

[više]

MEĐUNARODNO NATJECANJE DABAR i u našoj školi

Autor: Anita Poljak, 17. 11. 2016. 15:00

U natjecanju Dabar je sudjelovalo 5927 učenika osnovnih škola Republike Hrvatske, od toga 26 učenik iz naše škole. 

Čestitam Šimunu, Marinu, Ediju, Sari, Luki i Fabijanu za rezultat unutar 10% najboljih rezultata u Republici Hrvatskoj za tu razinu! Ostale rezultate pronađite na službenoj stranici Dabra.

Čestitam svim sudionicima i nadamo se da ćete se uključiti i iduće godine!

[više]

Vukovar, mjesto posebnog pijeteta

Autor: Anita Poljak, 16. 11. 2016. 12:05

Dragi učenici,

U petak, 18. 11. 2016. godine u našoj školi 1. školski sat obilježiti ćemo  25. godišnjicu stradanja Vukovara u Domovinskom ratu.

Prisjetimo se:

Bitka za Vukovar, u kojoj su, prema podatcima vukovarske bolnice, do sloma obrane grada 18. studenoga 1991. ubijena ili poginula 1.624 branitelja i civila, te ranjeno njih 1.219, počela je 25. kolovoza, kada su JNA i srpske paravojne formacije krenule u opći tenkovsko – pješadijski napad. Prema podatcima bolnice, u agresiji na Vukovar i okupaciji toga grada ubijeno je ili poginulo oko 3.600 branitelja i civila.

[više]

Nacionalni kviz za poticanje čitanja

Autor: ANITA Žanić Prebežić, 16. 11. 2016. 10:59

Nena Lončar i Miro Gavran

U Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu, 15 studenoga 2016. je održana završna svečanost  i dodjela nagrada za sve natjecatelje Nacionalnog kviza za poticanje čitanja. Tema ovogodišnjeg kviza je bila Čitam sto na sat, a čitala su se ova djela: M.Gavran: Ljeto za pamćenje, S. Babić Višnjić: Krugovi na vodi, N. Lončar: Bio sam pas i opet sam. U našoj školi sve ove naslove je u mjesec dana pročitala učenica sedmog razreda Valentina Kraina koja je pozvana na završnu svečanost.

[više]

Međunarodno natjecanje DABAR u Hrvatskoj

Autor: Anita Poljak, 9. 11. 2016. 17:03

Započelo prvo međunarodno natjecanje DABAR u Hrvatskoj

Na natjecanje Dabar u Hrvatskoj je prijavljeno više od 6000 sudionika čime smo jedna od najuspješnijih zemlja u prvoj godini natjecanja (uz SAD, Rusiju i Njemačku).

Natjecanje Dabar odvija se pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja, a organiziraju ga udruga „Suradnici u učenju“, HSIN i Visoko učilište Algebra uz podršku CARNeta.

Natjecanje Dabar odvija se od 7. studenoga u 8 h do 11. studenoga u 20 h.

[više]

PŠ Skradnik - prelazak na jednosmjenski rad

Autor: Anita Poljak, 8. 11. 2016. 10:57

Svečano smo obilježili prelazak u jednu smjenu u Pš Skradnik. Velik je ovo dan za nas roditelje učenika Škole Skradnik, same učenike, ali i za Školu Josipdol. Mnogo je truda uloženo i od strane naših učiteljica, roditelja, lokalne samouprave i Škole da bismo osigurali da bi svi naši učenici zajedno ujutro u 8:00 sati krenu u školu.

Fotogalerija

Anđelina Božičević, ravnateljica

 

[više]

Poštovani roditelji!

Autor: Anita Poljak, 4. 11. 2016. 10:35

Ovim Vas putem obavještavamo da je Odlukom Karlovačke županije kao osnivača od 02. studenoga 2016. godine uslugu prijevoza učenika na području Osnovne škole Josipdol vrši prijevoznik -Prijevoznički obrt Josip Knežević, Mukinje 57, 53 231 Plitvička jezera, OIB 46407365136, umjesto dosadašnjeg Autotransa d.o.o., Rijeka, budući je proveden natječajni postupak , i isti bio najpovoljniji ponuditelj u provedenom postupku javne nabave.

Škola na isto nema utjecaja, kao ni na odabir vozača- djelatnika

Napominjem da je novi predstavnik tvrtke koja vrši prijevoz ,u dosadašnjoj komunikaciji i realizaciji,  izuzetno korektan i spreman za dogovor.

Stoga molim roditelje učenika putnika sa svih naših škola da se dana 8. studenog 2016.  U 15 h odazovu sastanku  u matičnoj školi, kome će biti nazočan i gospodin Knežević, vlasnik,  te ćemo, nadam se, konstruktivnim dogovorom doći do najboljeg rješenja.

 

Do skorog viđenja, srdačan pozdrav                                                           Anđelina Božičević, ravnateljica

[više]

Otvorene su prijave za prvo međunarodno natjecanje Dabar u Republici Hrvatskoj.

Autor: Anita Poljak, 26. 10. 2016. 17:20

Natjecanje se odvija 7. – 11. studenog 2016.na CARNetovom sustavu Loomen, uz obaveznu uporabu AAI korisničkih podataka @skole.hr.Kako biste mogli nastaviti s razvijanjem računalnog razmišljanja pripremili smo novi kolegij na CARNetovom Loomenu u kojem su sva pitanja iz probnog natjecanja, ali i svih 150 pitanja koje imamo na hrvatskom jeziku. Pristup kolegiju Dabar, moguć je s AAI@edu korisničkim podacima i za njegovo korištenje nije potrebna posebna prijava. Možete mu pristupiti kad god želite i svaki test rješavati koliko god puta želite.

Više o tome pogledajte na inform@tionici

 

[više]

Dan kravate u Tounju

Autor: VALENTINA STIPETIĆ, Anita Poljak, 26. 10. 2016. 17:05


      18.listopada obilježili smo Dan kravate. Kravata je dekorativni odjevni predmet, oblika vrpce, koji se nosi oko vrata provučen ispod ovratnika košulje, izrađen od svile ili nekog drugog platna. Kravata, smatra se izvornim hrvatskim proizvodom, raširila se Europom u 17. stoljeću posredstvom hrvatskih vojnika u Tridsetogodišnjem ratu, na kojima je postala prepoznatljiv modni detalj. Među prvima su je prihvatili Francuzi, pa u njihov jezik dolazi pod nazivom cravate, a kasnije i u druge europske jezike pod sličnim nazivima.
Kravata nije samo znak otmjenosti i kulture odijevanja. Kravata simbolizira civilizacijsku ravnotežu između slobode i odgovornosti, suživot među kulturama.

Fotogalerija

[više]

DANI KRUHA U JOSIPDOLU

Autor: Anita Poljak, 25. 10. 2016. 19:28

       Dana, 20.10.2016. učenici nižih razreda matične škole prigodnim programom obilježili su Dane kruha. Učenici prvog i drugog razreda zajedno sa učiteljicama Vesnom i Tanjom naučili su kako nastaje kruh  i kako ga umijesiti.  Vrijedne ručice od tijesta umijesile su raznolike pekarske proizvode koje smo na kraju konzumirali. Poslije radionice u knjižnici je održan prigodni program učenika nižih razreda. 

 

 

 

 

.

[više]

Natjecanje u čitanju naglas

Autor: ANITA Žanić Prebežić, 24. 10. 2016. 11:41

 U četvrtak 20. listopada 2016. u Gradskoj knjižnici i čitaonici u Ogulinu je održano međuškolsko natjecanje u " Čitanju naglas" za učenike osnovnih škola. Učenici se natječu u dvije kategorije: prvu kategoriju čine učenici trećih, četvrtih i petih razreda, a drugu kategoriju čine učenici šestih, sedmih i osmih razreda.

[više]

Maći oštarski glagoljaši na Mićoj marunadi va Lovrane

Autor: MIRJANA GRUBIŠIĆ, 23. 10. 2016. 10:29

Starija skupina Maći oštarski glagoljaši već drugu godinu sudjeluje na Mićoj marunadi va Lovrane. U petak, 21. listopada 2016. od 13:30 do 15:30 sati u  galeriji Laurus održane su četiri glagoljaške radionice za 150 učenika nižih razreda lovranske i opatijske osnovne škole.

Zahvaljujemo se Društvu "Naša djeca" Ogulin koje nam je omogućilo odlazak u Lovran te DND-u Opatija, ogranku Lovran koji su nas i ove godine pozvali da svojim aktivnostima obogatimo Miću marunadu, širimo i učimo glagoljicu i dobro se zabavimo.

[više]

VIJEĆA UČENIKA OSNOVNE ŠKOLE "JOSIPDOL" JOSIPDOL

Autor: ANITA Žanić Prebežić, Anita Poljak, 10. 10. 2016. 08:52

Sjednica Vijeća učenika je održana u školskoj knjižnici u OŠ Josipdol. Ravnateljica Škole je pozdravila sve učenike/ članove Vijeća učenika, a posebno se predstavila učenicima prvih razreda. 

 

[više]

Uz Dan neovisnosti: U ČEMU JE LJEPOTA SLOBODE?

Autor: Marina Gračanin, Gabriela Stojak, Ema Plivelić, Samanta Cazin, Edi Graovac, MARKO CAZIN, Viktoria Mihaljević, MONIKA CAZIN, Sandra Bokulić, Marija Paušić, Iris Božičević, 7. 10. 2016. 21:56

 Sloboda i neovisnost želja su svakog čovjeka, nacije ili države. Inspirirani književnoumjetničkim tekstovima te potaknuti promišljanjima o 8.listopadu, učenici i učenice PŠ Siniše i Zrinka Rendulića

U ČEMU JE LJEPOTA SLOBODE?

Prije dvadeset pet godina, Hrvatska je imala sve, osim jedne stvari… slobode. Dok Hrvatska nije bila samostalna i slobodna, nitko se nije smio izravno predstaviti Hrvatom. Za takvo predstavljanje dobila bi se jako oštra kazna. Ljudi su bili slâni na Goli otok na kojemu bi udarali kamen po cijele dane, po hladnoći ili vrućini. Imati otoke, šume, livade, planine, rijeke, nizine, jezera, i more jest divno, ali čemu sve to, kada to ne možemo nazvati samo svojim. Zato je 1991. godine došlo do Domovinskog rata. Srbija je htjela proširiti svoj teritorij i stvoriti tzv. „Veliku Srbiju“, ali naši hrabri branitelji nisu to dozvolili. Stali su u obranu naše jedine države Hrvatske. Pet krvavih godina branitelji su branili svoj teritorij i borili se da današnja djeca dožive ono o čemu su oni sanjali – slobodu. Iz Domovinskog rata Hrvatska je izašla kao pobjednica i izborila se za slobodu. Poslije Domovinskog rata, Hrvati su se napokon mogli predstavljati bez straha, kao i dan-danas. U tome je sva ljepota slobode. Zato, hrvatski branitelji i domoljubi, hvala vam na svakoj žrtvi, svakom životu i svakoj mladosti koju ste podarili da bismo bili slobodni. Uistinu, veliko vam hvala.

[više]

Terenska nastava u Ogulinu povodom Dječjeg tjedna

Autor: Anita Poljak, 6. 10. 2016. 06:30

Prvi i drugi razredi Osnoven škole Josipdol i PŠ Siniše i Zrinka Rendulića Oštarije  obilježili su Dječji tjedan terenskom nastavom u Ogulinu, 4.listopada 2016. U sklopu terenske nastave u Ogulinu posjetili smo Javnu vatrogasnu postrojbu Ogulin, pekaru Makek, postolarski obrt Domitrović, Osnovnu školu Ivane Brlić - Mažuranić, Crveni križ Ogulin, željeznički i autobusni kolodvor Ogulin.  U JVP Ogulin dočekali su nas vatrogasci, upoznali  sa svojom djelatnošću, pokazali  opremu i demonstrirali izlazak na intervenciju. Puni dojmova uputili smo se dalje upoznavati i druga zanimanja.

 

[više]

Izvanučionička nastava Ogulin 4. listopada 2016.

Autor: MIRJANA GRUBIŠIĆ, 5. 10. 2016. 22:37

Utorak 4. listopada, učenici trećeg i četvrtog razreda PŠ Siniše i Zrinka Rendulića proveli su poučan dan pun suradničkog učenja i zabave.

Aktivnosti su počele u Meteorološkoj postaji Ogulin gdje smo u neposrednoj stvarnosti učili o motrenju i predviđanju vremena. Saznali smo da nas čeka ugodan i topao dan te smo se laganom šetnjom uputili prema našem slijedećem odredištu – Osnovnoj školi Ivane Brlić-Mažuranić.

 

[više]

Školski kurikulum za školsku godinu 2016./2017. Vijest ima dokument u privitku

Autor: Valentina Rahan, 5. 10. 2016. 15:25

[više]

Godišnji plan i program rada OŠ Josipdol 2016./2017. Vijest ima dokument u privitku

Autor: Valentina Rahan, 5. 10. 2016. 08:30

U prilogu se nalazi Godišnji plan i program rada za  školsku godinu 2014./2015.

[više]

Prvašići u Josipdolu

Autor: TANJA Županić Brozović, Anita Poljak, 4. 10. 2016. 00:07

Prvi dan školske godine bio je najuzbudljiviji za naše male prvašiće. Postali su učenici, dobili školsku torbu, učionicu, Dječji vrtić zamijenili su školom, igru školskim brigama a tetu učiteljicom. Prigodnim programom smo ih dočekali i poželjeli dobrodošlicu u školu. Sada su ti dani iza nas. Već smo se svi upoznali. Učenici su se navikli na učiteljicu, a učiteljica na nove učenike s kojima će se družiti naredne četiri godine. 

[više]

Europski dan jezika u Tounju

Autor: Patricija Gočen, 3. 10. 2016. 23:33

U Europi se svake godine 26. rujna obilježava kao Europski dan jezika. Obilježili smo ga i mi u Područnoj školi Lucije Capan.

Naši najmlađi, učenici prvog razreda, uz pomoć učiteljice Bogdanke Jerković zabavljali su se oblikovanjem slova od plastelina kako bi dobili svoje ime. Važno je naglasiti kako su oni u to uložili puno truda jer su do sada naučili samo tri slova, a neki od njih imaju puno više od tri slova u imenu.

[više]

Topografska karta i orijentacija

Autor: Anita Poljak, Gordana Grubješić, 3. 10. 2016. 21:20

Učenici 8. razreda OŠ Josipdol i PŠ "Siniša i Zrinko Rendulić" , na satu geografije učili su o orijentaciji koristeći topografsku kartu.
Ponovili su korištenje kompasa, naučili su usmjeriti kartu prema sjeveru uz pomoć kompasa, odredili su udaljenost u prirodi uz pomoć ravnala, kompasa i mjerila, naučili su koristiti krivinomjer te odrediti azimut uz pomoć kutomjera.
Više o tome pogledajte u fotogaleriji...
 

[više]

Novosti iz Skradnika

Autor: SANJA Salopek Porubić, Anita Poljak, 29. 9. 2016. 14:11

Ove godine Područna škola Skradnik je dobila lijepi, novi i veseli izgled. Naime uređeni i obojani su zidovi,  vrata te uređen okoliš škole. Ali veselje u Školi su podigli i naši prvašići, osam brzih i bistrih dječaka:  F.Božičević,  P.Božičević,  M.Burić, D.Franjković,  E.Grgurić,  L. Grgurić, L.Miletić i G. Mrgan. Uz njih kombinaciju čine i učenici 4 razreda ( nekima od njih sestra i braća): M.Božičević, P.Franjković, E. Grgurić i D. Miletić.  Zajedno s učiteljicom uživaju učiti i igrati se u novom poticajnom okruženju u maloj, ali lijepoj školici.

Sanja Salopek-Porubić

 

[više]

Obilježavanje Europskog dana jezika u Josipdolu i Oštarijama

Autor: MORENA BLAŠKOVIĆ, Anita Poljak, Dragica Tolušić, 28. 9. 2016. 22:30

U ponedjeljak 26. rujna u našoj smo školi prigodnim programom obilježili Europski dan jezika. Učenici od 5. do 8. razreda okupili su se u jednoj učionici. Program su pripremile učiteljica engleskog jezika Anita Štimac i učiteljica njemačkog jezika Dragica Tolušić.

 

 

[više]

Rase na josipdolski i tounjski način

Autor: Anita Poljak, Gordana Grubješić, 27. 9. 2016. 20:08

      Učenici 6. razreda iz Josipdola i Tounja su imali zanimljiv zadatak iz geografije - ...kroz 45 minuta predstavljati  neku drugu rasu ili zamisliti da su  bijelci  iz druge države.


Svatko od njih uspješno je to odradio, razred ih je pljeskom nagradio ....od učiteljice Gordane ocjenu su dobili, srećom crnci, bijelci, Arapi i Kinezi nisu se sukobili. :D


Pogledajte fotogaleriju...
 

[više]

EUROPSKI ŠKOLSKI SPORTSKI DAN izlet na Klek 24-9-2016.

Autor: Josip Anušić, Anita Poljak, 27. 9. 2016. 20:01

Izlet na Klek učenika viših razreda Oš Josipdol, tj. Iz Tounja, Oštarija i Josipdola ukupno 110 učenika sa svojim učiteljicama, ravnateljicom i jednim učiteljem. Izlet je organizirala učiteljice tjelesnog u povodu akcije EUROPSKI ŠKOLSKI SPORTSKI DAN. Broj učenika koji su se odazvali na ovaj izlet, ugodno je iznenadio na zadovoljstvo organizatora i pratitelja.

[više]

HRVATSKI OLIMPIJSKI DAN

Autor: MAJA STOŠIĆ, Anita Poljak, 14. 9. 2016. 16:35

U našoj školi se tradicionalno, kao i u cijeloj Hrvatskoj, obilježio HRVATSKI OLIMPIJSKI  DAN, manifestacija koja promiče važnost bavljenja sportskom aktivnošću, olimpijska načela izvrsnosti u svakom području, razumijevanje, mir i solidarnost među ljudima kao sastavnice olimpijskog djelovanja.  

Osnovni cilj je masovno uključivanje učitelja, učenika, građana u razne oblike sportskih aktivnosti i podizanje svijesti o važnosti tjelesnog vježbanja po zdravlje.

               Učenici su kao i njihovi  učitelji odjenuli  BIJELU MAJICU KAO SIMBOL MIRA, PRIJATELJSTVA I SPORTA TE TAJ DAN BILI DIO HRVATSKE SPORTSKE OBITELJI.

Maja Stošić

Fotogalerija

[više]

Dabar – međunarodno natjecanje iz informatike i računalnog razmišljanja

Autor: Anita Poljak, 12. 9. 2016. 11:22

Hrvatska se uključila u međunarodnu inicijativu Dabar (Bebras) koja promiče informatiku i računalno razmišljanje među učiteljima i učenicima, ali i u široj javnosti. Sudjelovanjem u njoj želimo učenicima pokazati da računalo nije samo igračka za društvene mreže ili gledanje filmova nego izvor zanimljivih logičkih zadataka koji učenje i razvoj računalnog razmišljanja čine zanimljivijim i dinamičnijim.

[više]

JAVNI POZIV ZA UPIS DJETETA U PRODUŽENI BORAVAK Vijest ima dokument u privitku

Autor: Valentina Rahan, 9. 9. 2016. 10:35

[više]

Obilazak i darivanje škola od predstavnika Općine Josipdol

Autor: Anita Poljak, 7. 7. 2016. 09:34

Na početku zadnjeg radnog tjedna pred godišnji odmor u školi, ponedjeljak 4.srpnja 2016., našu školu su pohodili predstavnik općine Josipdol, načelnik Zlatko Mihaljević, u pratnji ravnateljice Anđeline Božičević. Ovom prilikom gost nas je darovao vrijednom opremom za potrebe izvođenje nastave. Od slijedeće školske godine učitelji će imati na raspolaganju novi projektor ze prezentiranje vizualnih sadržaja kakvih je sve više u modernoj nastavi, a za sate glazbene kulture i i druge potrebe dobili smo kvalitetniji CD player. Za navedenim sredstvima, i mnogim drugim potrebama, već duže vremena izražava se potraživanje, ali zbog štednje od mjerodavnih nismo dobili ništa.

[više]

Mala glagoljska akademija

Autor: MIRJANA GRUBIŠIĆ, 6. 7. 2016. 19:12

Mala glagoljska akademija "Juri žakan" održana je u Roču od 26. lipnja do 2. srpnja 2016. godine u organizaciji Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta te Agencije za odgoj i obrazovanje. Suorganizator je Grad Buzet, a provoditelj Osnovna škola "Vazmoslav Gržalja" Buzet. . Tema ovogodišnjeg, 24. saziva MGA,  bila je "glagoljski inicijal", a kroz nju je glagoljicu te glagoljsku materijalnu i nematerijalnu kulturu učilo i istraživalo pedesetak učenika šestih razreda iz dvanaest hrvatskih osnovnih škola među kojma su bili i naši Maći oštarski glagoljaši  Lea Franjković, Ante J. Juričić, Domagoj Belančić i Ante I. Juričić i učiteljica M. Grubišić 

[više]

Upisi.hr

Autor: Anita Poljak, 5. 7. 2016. 09:28

 Istječe rok za prijavu obrazovnih programa u ljetnom upisnom roku

U srijedu, 6. srpnja 2016. u 12:00 sati zaključat će se liste prioriteta kandidata te će od toga trenutka razrednicima osnovnih škola biti omogućen ispis prijavnica za učenike njihovih razreda u izborniku Prijavnice.Prijavnice moraju potpisati kandidat i njegov roditelj/skrbnik te dostaviti razredniku do 8. srpnja 2016. godine u 15:00 sati, koji će to označiti u sustavu. 


VAŽNO! Samo kandidati za koje je u sustavu označeno da su predali potpisanu prijavnicu naći će se na konačnim ljestvicama poretka. 

Više

[više]

OBAVIJEST RODITELJIMA OSMAŠA

Autor: Anita Poljak, 27. 6. 2016. 11:54

Poštovani roditelji osmaša obaviještavamo Vas da ćete 7. srpnja 2016. morati doći u Osnovnu školu Josipdol radi potpisivanja prijavnice za upis u srednju školu

 

U Osnovu školu Josipdol  od 8:00 do 10:00

U Područnu školu Siniša i Zrinko Rendulić 9:30-11:30

Osmaši PŠ Tounj prema dogovoru s razrednicom.

[više]

Popis udžbenika za školsku godinu 2016/17. Vijest ima dokument u privitku

Autor: Anita Poljak, 13. 6. 2016. 14:21

 

Popis udžbenika od 1.-8. razreda možete preuzeti klikom na priloženi dokument.

 

 

 

 

 

 

[više]

PRODUŽENI BORAVAK U PRO SINIŠE I ZRINKA RENDULIĆ OŠTARIJE

Autor: Anita Poljak, 15. 2. 2016. 16:37

Nešto i o nama…

Produženi boravak započeo je s radom 1.listopada 2015.godine. Obuhvaća učenike od prvog do četvrtog razreda. Ovaj oblik nastave održava se nakon redovite prijepodnevne nastave.

Nastava traje od 11:30 do 15:30 sati. Učenici imaju ručak i marendu.

Ovim oblikom nastave u našoj školi, omogućavamo učenicima nebrojene mogućnosti djelovanja u svrhu pravilnog rasta i razvoja.

[više]

OGLAS ZA PRIKUPLJANJE MOLBI ZA OTKUP OTPADA (NAPOJA) IZ ŠKOLSKE KUHINJE U MATIČNOJ I PODRUČNIM ŠKOLAMA Vijest ima dokument u privitku

Autor: Valentina Rahan, 1. 3. 2017. 11:24

OGLAS  ZA PRIKUPLJANJE  MOLBI  ZA

OTKUP  OTPADA  (NAPOJA)  IZ  ŠKOLSKE

KUHINJE  U  MATIČNOJ  I PODRUČNIM ŠKOLAMA

           Na temelju čl. 74. Statuta  Osnovna škola „Josipdol“, Karlovačka 17, Josipdol, objavljuje oglas za prikupljanje molbi za otkup otpada – napoja iz školske kuhinje u matičnoj i područnim školama.

[više]

Arhiva naših vijesti   
 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 27. 11. 2013.

Ukupno: 267721
Ovaj mjesec: 4378
Ovaj tjedan: 835
Danas: 57
 
 

 

 

 
Kalendar
« Travanj 2017 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

 
 > Naslovnica
CMS za škole logo
Osnovna škola "Josipdol" / Karlovačka 17, HR-47303 Josipdol / os-josipdol.skole.hr / ured@os-josipdol.skole.hr
preskoči na navigaciju